Rareș Bogdan, semnal de alarmă: Zece ani va dura războiul din Ucraina

Poporul nu are capacitatea să-l îndepărteze pe Vladimir Putin.

Rareș Bogdan nu crede că războiul din Ucraina se va opri prea repede. Vicepreședintele PNL susține că războiul ar putea înceta abia peste zece ani, dacă Vladimir Putin nu va fi îndepărtat de susținătorii lui. „Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior și dacă oligarhii frustrați și aparatul de intelligence al Federației Ruse, unul care este capabil să producă o schimbare rapidă, nu vor face ceva”, a declarat Rareș Bogdan. Rareș Bogdan nu crede că poporul are capacitatea să-l îndepărteze pe Vladimir Putin.

„Cred că doar un complot a celor care mai au puțină minte și care văd că Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL critică Occidentul, afirmând că dacă aceste lucruri erau similare ca reacție la anexarea Crimeei, nu s-ar fi ajuns la situația actuală. Europa și Occidentul „au trecut prea ușor peste anexarea Crimeii, crede europarlamentarul.

Forţele ruse au lansat patru rachete de croazieră Onyx în regiunea Odesa, potrivit purtătorului de cuvânt al administraţiei militare din regiunea Odesa, Serghei Bratciuk. „Rachetele au sosit de pe teritoriul Crimeei ocupate temporar”, a spus Serghei Bratciuk. Forţele ruse au anexat ilegal Peninsula Crimeea a Ucrainei în 2014.

Bratciuk nu a dat detalii cu privire la locul în care au lovit rachetele. Coasta Mării Negre a Ucrainei a înregistrat o creştere semnificativă în privinţa atacurilor cu rachete din partea forţelor ruse în ultimele zile.

Armata ucraineană a lovit cel puţin un sistem de apărare aeriană rusească pe Insula Şerpilor în weekend, spune CNN, citând trei oficiali americani ai apărării şi un oficial ucrainean. Lovitura asupra sistemului de apărare aeriană cu rază scurtă de acţiune SA-15 se adaugă loviturilor asupra unui elicopter rusesc şi a unei nave de aterizare, a declarat un înalt oficial american al apărării.

”Credem că au fost cel puţin trei ţinte lovite de atacurile aeriene pe insula Şerpilor”, a spus oficialul.

Ministrul Bogdan Aurescu: România susține oprirea importului de petrol din Rusia

Articolul precedentMinistrul Bogdan Aurescu: România susține oprirea importului de petrol din Rusia
Articolul următorAglomeraţie la Vama Giurgiu, din cauza unui protest spontan al șoferilor din Ruse