Vama Giurgiu
Vama Giurgiu. Sursa foto: Politia de Frontiera

Traficul auto la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu se desfășoară cu dificultate marţi din cauza unui protest spontan organizat în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Ruse, Bulgaria. Cei care au decis să își manifeste astfel nemulțumirea sunt șoferii din Ruse. Funcționarii vamali încearcă să facă tot posibilul pentru a gestiona aglomerația cât mai rapid.

Mesajul Poliţiei de Frontieră

„Astăzi, începând cu ora 09:30, pe teritoriul Bulgariei, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Ruse a început un protest spontan. În prezent, manifestanţii obstrucţionează traficul auto pe sensul de ieşire din ţară, cu consecinţa creşterii timpului de aşteptare”, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

 Din cauza acțiunii de protest spontane, timpul de aşteptare în vama Giurgiu a ajuns la 50 de minute, a comunicat Poliţia de Frontieră. Din acest motiv, poliţiştii de frontieră recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională Vama Giurgiu să folosească toate celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Rareș Bogdan, semnal de alarmă: Zece ani va dura războiul din Ucraina

Articolul precedentRareș Bogdan, semnal de alarmă: Zece ani va dura războiul din Ucraina
Articolul următorRAJA este alături de elevii din Constanța: copiii au realizat primele lor experimente științifice, precum determinarea PH-ului apei sau proba de titrare