Captură video Youtube/Antena 3
Captură video Youtube/Antena 3

Astăzi, 10 mai, Marcel Ciolacu, a declarat că ar fi mai bine ca primarul Capitalei, Nicuşor Dan, să demisioneze.

Preşedintele PSD a explicat că actualul edil este ”depăşit total” de această funcţie şi în acest fel ”ar scăpa de tortura de a-şi duce la îndeplinire” atribuţiile.

Liderul PSD cere demisia primarului general: ”Scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de tortură”

Întrebat în legătură cu nemulţumirile exprimate de Nicuşor Dan privind acţiunile Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Ciolacu a spus: ”Să-şi dea demisia cel mai bine şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de tortura de a-şi duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului”, arată Digi 24.

Marcel Ciolacu: ”E depăşit total de această funcţie şi de atribuţii şi de calitate”

Luni, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a acuzat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că încearcă să blocheze transportul în comun, susţinând că această instituţie a devenit „noua bâtă a PSD în Bucureşti”.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni – să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, ameninţă cu închiderea de spitale şi pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulaţie a mai multor troleibuze şi tramvaie (anunţ făcut chiar azi)”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Conform sursei citate, inspectorii ANPC au reluat controlul la STB şi, după ce au verificat peste 700 de autobuze, troleibuze şi tramvaie, au scos temporar din circulaţie peste 80 dintre ele.

Articolul precedentCâștigătorii premiilor Pulitzer 2022. Jurnaliștii ucraineni au primit premiul pentru curaj
Articolul următorProducţia agricolă, în pericol din cauza încălzirii globale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time