Foto: Captură video
Foto: Captură video

Mai multe persoane au protestat împotriva deciziilor luate de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, privind certificatul de urbanism.

Bucureștenii continuă să fie nemulțumiți, scandând și manifestând cu pancarte.

Pe strada Mihai Drăgan nr.5 din Sectorul 5, oamenii au protestat, din nou, în fața sediului Primăriei Capitalei. Oamenii îi cer primarului Nicușor Dan să semneze certificatul de urbanism care ar permite branșarea imobilului cu 90 de apartamente la curent electric

Eu am făcut cât mi-a permis legea și fac orice să ajut, în continuare, această comunitate. Oamenii nu au nicio vină că au fost înșelați, nu au nici vină că sunt cumpărători de bună credință, dar autoritățile responsabile și, în speță Primăria Capitalei, trebuie să aibă o rezolvare și să-și asume un lucru extrem de simplu: este atât de greu să dai un aviz sau un certificat de urbanism?

Nu pot să acuz. Dar pot să îmi exprim o părere personală: este rea credință să nu vii și să dialoghezi cu oamenii. Parte din acești oameni, garnatez, l-au votat pe Nicușor Dan”, a declarat primarul Sectorului 5.

Ziua 4 de protest: Oamenii au declarat că sunt de zile bune în fața Primăriei și își vor continua protestul. Cu toate acestea, Nicușor Dan refuză orice formă de dialog

Sunteți un laș și vă ascundeți în spatele geamurilor. Dar vă văd toți locatarii”, a precizat, la portavoce, o protestatară.

Primarul Sectorului 5 a declarat că, în acel moment în care avea loc protestul, delegația primăriei se afla la o întâlnire cu consilierul Primarului General și directorii de administrație ai străzilor.

Le-am făcut proiectul, le-am dat și proiectul. Pe românește, se numește mură-n gură. Doar să pună pe ordinea de zi. Este o stradă ”fericită” pentru că oamenii vor să beneficieze de racordul la curent”, a ținut să explice primarul Sectorului 5.

Totuși, Cristian Popescu Piedone a ținut să adauge că încă există străzi în Sectorul 5 fără apă și canal.

Este vorba despre zone în care oamenii așteaptă de 30 de ani o canallizare și străzi care sunt aproape de Centru, inclusiv în Ghencea sau pe Calea Rahovei.

Articolul precedentCentrele de vaccinare anti-Covid din judeţul Iași au fost închise
Articolul următorAlexandru Rafila: 20 de milioane de comprimate de iodură de potasiu au fost distribuite direcțiilor de sănătate publică
Jurnalist full-time / Pesimist part-time