Șoșoacă triază primăriile din țară: „Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii”

Contradicții: În opinia Dianei Șoșoacă, cel mai „liber” județ din țară este Maramureșul. Cu toate astea, prefectura acestui județ este condusă un membru USR PLUS

Diana Șoșoacă / Foto: Aktual24

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă revine cu noi și noi declarații, despre ceea ce se întâmplă, în opinia ei, în țară. Potrivit acesteia, între primăriile conduse de edili USR PLUS și restricții dure ar exista un oarecare semn de egalitate. „Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii”, a spus Șoșoacă, invitată în platoul unei emisiuni tv.

Diana Șoșoacă reclamă abuzurile poliției

Mai mult, senatoarea este de părere că în localităţile conduse de USR PLUS ar exista cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei, în timp ce în cele conduse de PNL, restricţiile ar fi moderate. Cum era de așteptat, tot Diana Șoșoacă este cea care găsește și excepția de la regulă: „Clujul, cu Boc face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a mai spus Șoșoacă, în cadrul aceleiași emisiuni. „Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi”, a cotinuat senatoarea, fără însă a-și demonstra declarațiile.

Diana Șoșoacă nu vrea să își dezamăgească adepții

În plus, potrivit Dianei Șoșoacă, în Iași polițiștii și jandarmii ar avea obiceiul de a o lua în brațe pentru a o „pupa”. „Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune”, a mai spus senatoarea la romaniatv.net, citată de Ziua de Cluj.

În opinia controversatului politician, cea mai „liberă zonă” din țară ar fi, în acest moment, zona Maramureșului. În timp ce Baia Mare, reședința de județ, este condusă de social democratul Cătălin Cherecheș, șefia consiliului județean este deținută de liberalul Ionel Bogdan, iar prefectura de Vlad-Emanuel Duruș (USR PLUS). Astfel, cu toate că Maramureșul este dat drept exemplu „pozitiv” în ceea ce privește restricțiile și relaxarea lor, prefectura acestui județ este condusă, în realitate, de un membru USR PLUS, partid considerat „lupul cel rău” al pandemiei de către senatoare.

Articolul precedentPSD vrea comisie de anchetare a datelor legate de pandemie
Articolul următorÎmpărțirea spitatelor în Covid și non-Covid, act criminal, acuză un deputat USR PLUS
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.