Senatorul independent Diana Șoșoacă a dezvăluit la Kapital TV că ar putea să se retragă din viața politică, unde a avut o intrare fulminantă în decembrie 2020, mai ales că finanțele i s-au redus de atunci, dar nu vrea să își dezamăgească alegătorii. De asemenea a explicat și cum a reușit și capteze atenția poulație și să aibă „o susținere fără precedent pentru un parlamentar fără un partid în spate”. Și așa cum ne-a obișnuit încă de anul trecut, nici de data aceasta nu a ratat să precizeze cum a militat împotriva pandemiei, care din punctul să de vedere nu există, cel puțin, nu în România.

„Mie mi s-au diminuat finanțele drastic, și sinceră să fiu mi-ar fi mult mai bine dacă m-aș întoarce la cabinetul meu de avocat și aș renunța la Parlamentul României. Dar atunci, toată lupta de până acum, tot efortul, tot acest chin de a reinstaura drepturile și libertățile cetățenești, de a reinstaura conducerea constituțională a unui stat, de recuperare a statului de drept, ar rămâne fără obiect și ar fi păcat”, a declarat Diana Șoșoacă la Kapital TV.

Diana Șoșoacă, binecuvântată de ÎPS Teodosie

Parcursul Dianei Șoșoacă, de la avocatură la cea mai „iubită” din Parlament

Senatorul care a candidat și câștigat alegerile pe listele PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), exlusă între timp, a precizat că lupta pe care o duce a fost asociată de unii dintre colegii săi parlamemtari, atât din Opoziție, cât și de la Putere, cu o campanie electorală, precum și faptul că aceasta are parte de o susținere fără precedent, dar care deranjează pe mulți. Totodată a menționat și episodul din urmă cu aproape o lună, de la Comisia Juridică, în urma căruia, corobarată cu atitudinea nedemnă pentru poziția unui demnitar, a fost sancționată de către Senat, o sancțiune acordată în premieră, ca timp de trei luni să nu mai reprezinte Camera Superioară a Parlamentului în relațiile interne și internaționale.

„Ar fi păcat, pentru că pe unde mă duc, sunt plăcut impresionată, dar uimită, evident, de susținerea populară. O susținere fără precedent din câte am înțeles, mai ales că discutăm despre un parlamentar care nu are partid în spate. Și atunci, e normal că am deranjat. Pentru că am intervenit anul trecut, în calitate de avocat, împreună cu foarte mulți avocați, am fost cei care am oprit aceste restricții și încălcări flagrate ale Constituției, ale drepturilor și libertăților cetățenești. Am intrat în Parlament și am continuat să fiu, atât senator, cât și avocat, cât și mama națiunii (n.r – așa a numit-o realizatorul tv Luis Lazarus), eu nu am uitat de unde am venit, nu am uitat de problemele celor mulți și obidiți, ceea ce pentru colegii mei parlamentari, dar și pentru membrii din celelalte partide, li se pare foarte ciudat pentru că ei consideră că această atitudine înseamnă campanie electorală”, a mai spus senatorul Șoșoacă.

Săgeți împotriva Alinei Gorghiu

De asemenea nu a rata ocazia de a trimite „săgeți” spre Alina Gorghiu cea care a solicitat sancționarea sa în Parlament. „Niciun parlamentar nu poate răspunde pentru declarații și opinii politice, s-a încălcat grav cel mai important principiu al parlamentarului”, a mai precizat senatorul Diana Șoșoacă. Asta deși opiniile sale politice au însemnat mai mult o răzvrătire împotriva autorităților, o nerecunoaștere a pandemie Covid și a tot ceea ce a însemnat aceasta pentru fiecare în parte în rândul populației.

PAUR, „grupare de factură neofascistă”

Articolul precedentPreotul și călugărul răniți în explozia de la Mănăstirea Sf. Gheorghe, transferați în Germania
Articolul următorGermania a relaxat restricțiile pentru cei vaccinați anti Covid