Foto: Facebook George Simion

Cu toate că, la celelalte proteste anti-restricții, parlamentarul George Simion a negat faptul că manifestațiile de stradă ar fi fost organizate de partidul lui, azi pare să fi ales schimbarea strategiei și mai mult decât atât, asumarea. „Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, potrivit Hotnews.ro.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, evacuați în toiul nopții

Manifestanții lui Simion s-au adunat în Piața Universității, însă și în Piața Victoriei

Două grupuri relativ micuțe la această oră s-au strâns cu scopul de a protesta împotriva restricțiilor impuse de Guvern, în contextul pandemiei, la Piața Universității, însă și la Piața Victoriei.

Cu toate că, la momentul transmiterii acestei știri, grupul de la Piața Victoriei nu pare chiar atât de consistent, acestora li se vor alătura alți protestatari veniți cu autocarele din Iași și Bacău, la „ordinul” lui George Simion. Cele două grupuri se vor uni, la un moment dat, pentru a pleca împreună în marș.

Drapelul și crucea, nelipsitele acareturi din kit-ul de protestatar

Din imagini se poate vedea faptul că de la proteste nu lipsesc drapelele tricolore, însă nici crucile, după cum ne-au obișnuit deja protestatarii afiliați teoretic (sau nu) partidului condus de George Simion.

Ultimele proteste de acest fel s-au lăsat cu distrugeri masive ale mobilierului urban de la Piața Unirii și cu zeci de amenzi contravenționale aplicate unora dintre participanții la protest. În plus, câteva persoane au fost identificate, anchetate și audiate de autorități.

Articolul precedentUSR PLUS a găsit vinovatul pentru situația de la „Foișor”
Articolul următorIoan Cristian Stoica a fost numit manager al spitalului „Foișor” în 1997, contrar declarațiilor USR PLUS
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.