Gabriela Firea vrea, de urgență, demiterea lui Voiculescu

„Spitalul Colentina a fost închis ca să fie COVID. Acum, ce vedem? Cel mai mare spital de ortopedie este închis”, a declarat senatorul social democrat

Fostul edil al Capitalei, actual senator din partea PSD, Gabriela Firea, i-a cerut, de urgență, demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în urma evenimentelor de aseară, de las Spitalul de Oropedie „Foișor”, din Capitală. Reamintim că aseară, în jurul orelor 21:00, pacienții au fost evacuați din instituția spitalicească, în urma unui ordin de ministru care anunța transformarea spitalului în suport Covid. Pacienți abia ieșiți din operație erau mutați în alte spitale, ori chiar trimiși acasă, în unele cazuri.

Gabriela Firea: „CRIMINAL! INUMAN! In miez de noapte, pacientii operati la Spitalul de ortopedie “Foisor” sunt scoși in stradă!”

Nu este o surpriză faptul că Gabriela Firea a fost unul dintre primii politicieni care au reacționat imediat, în urma evenimentelor de seara trecută. „Iar cei programati la operatie, trimisi acasa!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit URGENT! Imaginile par dintr-o tara din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, insa din pacate sunt din Capitala Romaniei! VOICULESCU, DEMISIA! URGENT”, a spus Gabrieala Firea pe pagina sa de Facebook.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, evacuați în toiul nopții

În cele din urmă, Gabriela Firea și-a completat declarația la România TV, spunând că „este incredibil ceea ce se întâmplă. Spitalul Colentina a fost închis ca să fie COVID. Acum, ce vedem? Cel mai mare spital de ortopedie este închis. De ce? pentru a fi transformat în spital suport Covid. Se iau cu japca paturile de ATI. Este strigător la cer. Ar trebui să folosim toate demersurile democratice pentru a opri această nebunie”, a concluzionat Firea.

Articolul precedentUrmările evacuărilor din toiul nopții, de la Spitalul „Foișor”: proteste și regrete
Articolul următorAna Birchall reacționează, după evenimentul de la spitalul „Foișor”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.