Ana Birchall reacționează, după evenimentul de la spitalul „Foișor”

„Avem management la acel spital? Avem conducere în ministerul și în domeniul sănătății?”, s-a întrebat fostul ministru al Justiției, pe Facebook

Întrucât Ana Birchall este destul de prezentă pe rețelele de socializare, spunându-și părerea despre absolut orice mișcă în țară, o asemenea ocazie nu avea cum să fie scăpată de aceasta. „Chiar nu inteleg cum s-a ajuns la situatia de la Foișor. Este absolut șocant sa vezi oameni recent operați îndesați în mașini”, a scris, într-o primă instanță, Birchall, pe contul său de Facebook.

Ana Birchall se întreabă dacă: „răspunde cineva? Dacă da, cine raspunde? Avem management la acel spital? Avem conducere în ministerul și în domeniul sănătății?”

Fiind de părere că cine ar trebui, totuși, să răspundă pentru situația creată în cursul serii trecute, Birchall a mai spus, de asemenea, că „este halucinant” ceea ce se întâmplă și că nicio scuză nu mai este acceptabilă în acest moment. „Nu am crezut că o să văd așa ceva vreodată in Romania anului 2021!”, a completat aceasta, pe Facebook.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, evacuați în toiul nopții

Pentru cei care aveți tendința de a găsi scuze și de această dată, vă rog să vă opriți o secundă și să vă gândiți dacă ați fi continuat să gasiți scuze și în situația în care aveați o rudă sau un prieten printre pacienții de la Foișor!?

a mai scris Ana Birchall, pe contul ei de socializare

Reamintim că aseară, în jurul orelor 21:00, pacienții din cadrul Spitalului de Ortopedie „Foișor” au fost evacuați din cauza unui ordin de ministru semnat atât de Raed Arafat cât și Vlad Voiculescu, în cursul dimineții trecute, care transformă spitalul într-unul suport Covid. Evacuarea pacienților a fost posibilă abia când s-a lăsat întunericul, o parte dintre aceștia fiind recent scoși din operație.

Articolul precedentGabriela Firea vrea, de urgență, demiterea lui Voiculescu
Articolul următorUSR PLUS a găsit vinovatul pentru situația de la „Foișor”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.