Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV că ministrul Muncii a făcut ce trebuie până acum, precizând că nu s-a luat în calcul schimbarea sa. Totodată, acesta a mai precizat că premierul va merge la Bruxelles împreună cu ministrul Muncii, Mariu Budăi, pentru a renegocia PNRR.

„Budăi a făcut ce face un social-democrat şi un om de stânga, se luptă pentru oameni. De asta a mers Budăi la Ministerul Muncii. Mă bucur mult de decizia primului ministru anunţată că va merge la Bruxelles împreună cu domnul Budăi”, a precizat Ciolacu, potrivit news.ro.

De asemenea, Ciolacu a mai declarat că PSD a intrat la guvernare pentru a veni cu soluții la problemele cu care se confruntă societatea, precizând că nu e timpul pentru „agende personale” deoarece nu sunt alegeri.

„PNRR se va rediscuta pentru că s-au pierdut 2 miliarde de euro”

„Îi rog frumos pe toţi membrii acestei coaliţii să ia atitudinea PSD, să vedem care sunt urgenţele românilor (…) PSD poate să iasă de la guvernare şi avem alegeri anticipate. Am intrat la guvernare tocmai pentru a nu crea un haos şi mai mare în România într-o perioadă cu crize sociale, criză pandemică, criză energetică şi multe altele”, a spus Ciolacu.

De asemenea, președintele PSD a precizat că la Camera Deputaților e frig în toată clădirea, precizând că problema căldurii în Capitală se poate rezolva doar prin investiții.

„La Buzău e gigacaloria 400 şi nu ştiu cât de lei, la Bucureşti e 130 de lei. Să se hotărască ce vor, să vadă unde e dezechilibrul. În Bucureşti nu poţi fără investiţii. De ce nu le-au gândit, de ce nu au venit?”, a declarat Marcel  Ciolacu.

Totodată, președintele PSD a mai anunțat că PNRR se va rediscuta cu Comisia Europeană deoarece s-au pierdut 2 miliarde de euro, motivul fiind performanța economică a țării peste așteptări.

De asemenea, Ciolacu a mai precizat că în PNRR există proiecte în care consultanța este de 20 de milioane de euro, iar proiectul 10 milioane de euro, fără să dea un exemplu în acest sens.

Ciucă, despre PNRR. „Merg cu dumnealui la Bruxelles şi susţinem, negociem tot ce este de negociat”

Articolul precedentCătălin Drulă: „Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta mă îngrijorează”
Articolul următorPremierul Ciucă a decis ca ANSVSA să fie condusă pentru următorii 5 ani de președintele Bociu și vicepreședintele Păle
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.