Cătălin Drulă: „Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta mă îngrijorează”

Fostul ministru al Transporturilor a anunțat că USR va organiza în acest an un congres pentru alegerea preşedintelui.

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a precizat la Digi24 că partidul pe care îl conduce a fost dat afară de la guvernare, iar arhitectul acestei decizii a fost președintele României, Klaus Iohannis.

Fostul ministru al Transporturilor a adăugat că șeful statului a promis modernizare în 2014, dar a reușit să dezamăgească milioane de români prin „aducerea întregului sistem politic vechi la putere.”

„Când eram un simplu cetăţean şi mi-am pus mare speranţă, ne-a promis din nou în 2019 modernizare, ca opus la PSD, şi acum a aşteptat doar opt luni după alegeri ca să facă această rocadă cu aducerea întregului sistem politic vechi la putere. Asta a produs foarte multă dezamăgire în societate şi descurajare”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

Între PSD şi PNL sunt doar culorile diferite

De asemenea, Drulă a mai precizat că actuala coaliție de guvernare nu este îngrijorată de soarta românilor și nu are în plan să modernizeze țara.

„E cam bună aşa cum e. Or, nu e bună! De aia e şi disperarea asta în societate, de aia creşte în faţa oamenilor disperaţi pe care îi amăgeşte Georgică de la galerie cu câteva cuvinte frumoase”, a a mai spus Drulă.

Totodată, acesta a vorbit și despre PNRR, afirmând că nu e planul celor de la putere, ci a României.

„Aş vrea să ştiu că se întâmplă lucruri bune acolo. Ştiu ce am lăsat la Transporturi, spre exemplu, ştiu cum nu progresează autostrada A7, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre”, a mai spus președintele interimar al USR.

De asemenea, acesta a mai precizat că PNRR este în pericol din cauza ritmului de implementare.

Cătălin Drulă a anunțat că partidul a intrat, după demisia lui Cioloș, „într-o nouă epocă”, precizând că anul acesta se va organiza un Congres pentru alegerea unui președinte unic. De asemenea, acesta a mai spus că nu a luat încă o decizie privind candidatura sa la funcția de președinte al USR, menționând faptul că până în acest moment nu există candidați.

Cătălin Drulă, primul mesaj ca lider USR: „Nu suntem inamici, suntem o mare familie care își dorește modernizarea României”

Articolul precedentSorin Cîmpeanu vrea un an școlar echilibrat
Articolul următorCiolacu nu crede că se pune problema schimbării ministrului Muncii
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.