Sursă foto: OLX.ro
Sursă foto: OLX.ro

Cel mai mic preț pe care îl plătesc cei care vor să închirieze un apartament cu două camere este, în momentul de față, 700 de lei/lună.

În contextul în care a început să crească prețul chiriilor din București începând cu trimestrul trei al acestui an, suma de 700 de lei pe lună pare, pentru mulți, o eroare.

Cu toate acestea, mai există și anunțuri care oferă locuințe în chirii cu prețuri foarte accesibile.

Potrivit proprietarului, apartamentul din Oradea are două camere și este ideal pentru elevi

Închiriez apartament cu 2 camere, zona Velența, str Seleușului, suprafața utilă 35 mp, în imediata apropiere a trei stații de autobuz, farmacie, complex comercial. Se află la etajul 3 al unui bloc cu interfon cu 4 etaje și este compus din: living, dormitor cu balcon închis, o baie cu vană, o bucătărie.

Apartamentul dispune de aragaz, cuptor cu microunde, mașina de spălat rufe, frigider. Este ideal pentru elevi. Preț: 150 euro plus o lună garanție”, se arată în anunțul postat pe OLX.ro.

Prețul chiriilor a explodat în luna septembrie

Prețul chiriei a crescut în toate sectoarele din București, cu excepția sectorului 5, unde înregistrăm o scădere de 6%. Față de septembrie 2021, prețurile medii sunt cu 13% mai mari, cu cea mai mare creștere în sectorul 2.

În septembrie 2022, prețul mediu de închiriere în București variază de la 300 EUR pentru garsoniere, 438 EUR pentru apartamentele de 2 camere și 542 EUR pentru cele de 3 camere. Cu toate astea, prețurile la chirie în sectorul 1 sunt mult mai mari, de la 750 de euro în sus, transmite Mediafax.

Articolul precedentDeclic: ”70% dintre pensionari abia pot trăi cu pensii sub 2000 de lei, iar pensiile speciale sunt nesimțit de mari”
Articolul următorMinistrul Agriculturii va sărbători Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești
Jurnalist full-time / Pesimist part-time