Claudiu Năsui inventează #NoapteaCaCîțu, după ce premierul a „debarcat” secretarii de stat USR PLUS

„La ministerul economiei toți cei trei secretari de stat de au muncit enorm și și-au sacrificat oportunități importante pentru a veni să ajute la modernizarea României”, a insistat Claudiu Năsui, punctând, de asemenea, că demiterile ar fi fost făcute pentru ca Florin Cîțu să se răzbune pentru demisia miniștrilor și, mai ales, pentru moțiunea de cenzură pusă la cale de USR PLUS și AUR

Foto: G4 Media
Foto: G4 Media

Fostul ministru USR PLUS al Economiei, Claudiu Năsui, îi acuză pe Florin Cîțu că ar fi dat afară trei secretari de stat USR PLUS din ministerul Economiei din răzbunare, în opinia politicianului, această acțiune fiind complet inutilă, de vreme ce respectivii și-ar fi făcut meseria „ca la carte”. „Impresia lui este probabil că USR-PLUS funcționează precum alte partide. În celelalte partide intrarea la guvernare înseamnă practic re-împânzirea statului cu activul de partid. Și, evident, îmbogățirea personală prin contracte cu statul ale firmelor de partid, așa cum se întâmplă cu PNDL-urile”, a scris Claudiu Năsui, pe Facebook.

Claudiu Năsui: „Domnul Cîțu crede că dacă dă afară secretari de stat, aceștia vor reveni în partid și vor pune presiune pe conducere să revenim într-un guvern condus de el”

Fostul ministru subliniază că USR PLUS nu ar funcționa așa. „La ministerul economiei toți cei trei secretari de stat de au muncit enorm și și-au sacrificat oportunități importante pentru a veni să ajute la modernizarea României. Doi dintre ei nu erau membri USR-PLUS, deci domnul Cîțu se răzbună pe cine nu trebuie”, a mai scris Claudiu Năsui, adăugând că Simona Fătu ar fi dus tot greul reformei companiilor de stat în ministerul economiei, Valentina Saygo și-ar fi lăsat toate afacerile pentru activa în minister, iar Paul Ene, singurul membru USR PLUS, ar fi muncit din greu încă de dinainte să fie numit în această funcție.

Acesta și-a încheiat mesajul publicat pe pagina sa socializare cu un hashtag pe măsură: #NoapteaCaCîțu

Citește și: Ședința de plen, de astăzi, posibilă și datorită lui Orban

Astăzi, la ora 16:00, moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu va fi citită în Plenul Camerelor Reunite.

Articolul precedentȘedința de plen, de astăzi, posibilă și datorită lui Orban
Articolul următorCât vor mai rămâne prefecții USR PLUS în funcție?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.