Vali Ionescu Caciuriac, repusă pe postul de președinte al CS Rapid

„Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică”, au transmis suporterii giuleșteni.

Fosta atletă, Vali Ionescu Caciuriac a fost repusă pe postul de președinte al Clubului Sportiv Rapid, la numai câteva zile de când a fost înlocuită, politic, de către fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. „Nu am avut nevoie de niciun motiv. Pur și simplu este fără motiv demiterea”, afirma campioana europeană de la Atena, pentru ProSport, la scurt timp după demitere, precizând la acel moment că și demisă tot va fi prezentă la inaugurarea Stadionului Giulești, pentru care s-a luptat din răsputeri.

De altfel, Vali Ionescu Caciuriac este parte din „familia rapidistă” de 44 de ani, iar zilele acestea a fost susținută de fani, cei care au și făcut public anunțul revenirii pe post. Mai mult, aceștia erau chiar dispuși să protesteze împotriva deciziei luate de Cătălin Drulă.

„Doamna Vali Ionescu Caciuriac a fost repusă în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid!  Suntem extrem de fericiți să facem anunțul acesta și să felicităm toți rapidiștii care au fost solidari cu legenda noastră. Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică. Suntem toți o mare familie și în momentele grele rămânem uniți și luptăm împotriva oricui si oricând. Nimeni și nimic nu e mai presus decât Rapid! Bine ați revenit!”, au anunțat reprezentanții Peluza Nord Rapid București pe pagina de Facebook.

Surse politice spun că motivul real al demiterii lui Vali Ionescu Caciuriac a fsot de „deraiere” a lui Florin Cîțu, care a fost invitat să participe la inaugurarea de pe 10 septembrie, potrivit Club Feroviar, în ciuda insitențelor lui Cătălin Drulă care nu își dorea ca premierul să culeagă „roadele”.

Cătălin Drulă și-a numit un apropiat la conducerea CS Rapid

Articolul precedentCreșterea prețului la energie și gaz va fi subiectul unei anchete parlamentare
Articolul următorFlorin Roman va face plângere penală după scandalul din Parlament