Cătălin Drulă și-a numit un apropiat la conducerea CS Rapid

Post făcut „cadou” din partea ministrului demisionar al Transporturilor

Ministrul Transporturilor, demisionar, Cătălin Drulă a ținut să-și lase o „urmă” în ministerul pe care l-a administrat în ultimele luni, prin numirea unui apropiat al său, consilierul Costin Mircea Zamfir. Acesta a înlocuit-o, prin ordin de ministru, semnat după ce a izbucnit scandalul din cadrul coaliției de guvernare, pe fosta campioană europeană la atletism, Vali Ionescu-Caciuriac, din funcția de director și președinte al Consiliului de conducere al CS Rapid, club aflat sub tutela Ministerului Transporturilor.

„Cadou” de plecare pentru Clubul Sportiv Rapid, de la ministrul demisionat Drulă: Vali Ionescu-Caciuriac a fost schimbată din funcția de director și președinte al CS Rapid. Celor mai tineri, care poate nu știu cine este Vali Ionescu-Caciuriac, le spun doar că astăzi se împlinesc 39 de ani de când Vali cucerea la Atena titlul de campioană europeană la săritura în lungime! În locul marii noastre sportive, a fost numit, prin ordin de ministru, Costin Mircea Zamfir.

a scris fostul edil al Sectorului 1, Dan Tudorache, pe Facebook

Social democratul a ținut să precizeze că Zamfir a fost propulsat, în această funcție, de „vocea și talentul” său.

„Până să ajungă consilier al fostului ministru, poziție din care a fost instalat la conducerea Rapidului, despre dl Zamfir se auziseră extrem de puține lucruri: că activase într-un ONG din Măgurele (n.r. locul natal al campioanei europene) și că este suporter stelist”, a concluzionat parlamentarul social democrat pe pagina sa de Facebook.

Demisă, Vali Caciuriac va participa la inaugurarea Stadionului Giulești

Fosta atletă s-a arătat dezamăgită de decizia lui Cătălin Drulă, o demitere pe care o consideră „pur și simplu” fără motiv. Vali Caciuriac a declarat pentru Pro Sport că își dorește să participe la inaugurarea Stadionului Giulești, considerând că este și munca acesteia în reabilitatea stadionului, indiferent dacă Drulă va reveni sau nu asupra acestei decizii.

„A venit un ordin semnat de domnul ministru vineri, la ora 12:30, prin care m-a eliberat pe mine din funcție și l-a numit pe consilierul dânsului în funcția de director al clubului. Nu am avut nevoie de niciun motiv. Pur și simplu este fără motiv demiterea. Este decizia dânsului și asta a fost. Nu pot să am nicio bănuială. Eu am făcut tot ceea ce s-a putut posibil pentru ca stadionul să fie așa cum trebuie pentru sportivii secțiilor noastre și pentru fotbal, am făcut toate demersurile ca după 30 de ani bazinul de polo să fie făcut, tot munca mea este. Probabil că acum când stadionul era gata și nu aveam ce face a fost mai bine să stau…  Nu am simțit nimic. Pur și simplu m-am considerat nedreptățită și atât. Am considerat că meritam să fiu și eu acolo la inaugurarea stadionului, pentru că e munca mea. Nu știu dacă se va reveni asupra deciziei, dar voi fi prezentă la inaugurarea stadionului, chiar dacă nu sunt dorită acolo”, a declarat Vali Caciuriac pentru Pro Sport.

Reamintim că Drulă și-a prezentat demisia luni seară, o demisie în bloc a tuturor miniștrilor de la USR PLUS, iar marți a fost depusă la Secretariatul Guvernului. Până la acest moment nu au fost încă aprobate demisiile celor cinci miniștrii și a vice-premierului Dan Barna.

Stadionul Ilie Oană din Ploiești, vaca de muls a băieților deștepți

Articolul precedentAnamaria Prodan apare în discuțiile cu cămătarii. Alte nume „grele” priveau echipa Dunărea Călărași ca pe o „vacă de muls”
Articolul următorCiolacu, gata să se mute la Palatul Victoria