Ciolacu, gata să se mute la Palatul Victoria

Social democrații sugerează că s-au săturat să stea în umbra PNL și USR PLUS

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Dacă până acum, atunci când venea vorba despre guvernare, Marcel Ciolacu refuza să dea un răspuns clar – dacă vrea sau nu la guvernare, iată că acum, de când cu scandalul ce îl vizează pe premierul Florin Cîțu, lucrurile par să se mai fi schimbat un pic. Invitat, în cursul serii trecute, într-o emisiune tv, Ciolacu a afirmat că PSD ar fi peste 90% pregătit să preia Palatul Victoria de la liberali.

Marcel Ciolacu: „Nu. Chiar suntem pregătiţi”

„Avem aproape 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, avem pachete de legi fixe şi pe domenii cu ce trebuie de făcut în România în continuare. Astăzi am trecut legea cu consumatorul vulnerabil. PSD a cerut şi a făcut 3 comisii că ei voiau să ducă la 1 ianuarie legea, că nu era o prioritate pentru actualii, nici pentru USR, nici pentru PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, la emisiune.

În altă ordine de idei, șeful PSD a mai spus, de asemenea, că a adăugat Legea consumatorului vulnerabil a fost trecută, ieri, prin trei comisii. „S-a reuşit astăzi, prin trei comisii şi prin plen, democratic, să avem de la 1 noiembrie o lege pentru consumatorul vulnerabil”, a mai declarat Marcel Ciolacu, aseară,

Așadar, PSD promite un set nou de legi, numai bune pentru guvernare. Rămâne de văzut în ce măsură vor deveni realitate aceste pachete de legi.

Citește și: Legea consumatorului vulnerabil, adoptată de Camera Deputaților

Articolul precedentCătălin Drulă și-a numit un apropiat la conducerea CS Rapid
Articolul următor„Petrov” îi poartă ghinion: Băsescu ar putea să-și piardă drepturile de fost președinte
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.