documente
Documente- pag de Fb Gabriela Firea

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că prezintă date false, ascunzând adevărul, în privința situației în care se află Arena Națională. Fostul edil al Capitalei a prezentat, pe pagina de Facebook, documente în sprijinul acuzațiilor sale, subliniind că Nicușor Dan nu reușește să se țină de cuvânt în privința promisiunilor din campanie dar nici să continue lucruri începute de ea și de echipa ei.

Gabriela Firea: Am spus adevărul și vă prezint documentele pe care dl Dan se face că nu le cunoaște

” Am spus adevărul și vă prezint documentele pe care dl Dan se face că nu le cunoaște. Deși, detaliile de mai jos sunt și în celebrul raport al corpului de control pe care-l vântură același Nicușor Dan. Ori l-au mințit subordonații, ori nu a înțeles ce au scris acolo. Sau, cine știe? Nu vrea să se afle că falimentul în care a împins cu bună știință Compania Municipală Tehnologia Informației a dus la tot ce acuză chiar el acum”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook de către Gabriela Firea.

Gabriela Firea a postat un document din care reiese că Arena Națională A AVUT MEREU contract de mentenanță pentru toate sistemele, inclusiv pentru acoperișul retractabil, în acordul-cadru nr. 694/23.05.2018, semnat între Primăria Capitalei și asocierea a două companii municipale, fiind inclusă mentenanța preventivă pentru „sisteme electromecanice cu regim special”. „Acoperișul retractabil al Arenei Naționale și video-cubul fac parte dintr-un astfel de ansamblu, ele neputând funcționa separat, acordul și contractele subsecvente fiind publice, a declarat Gabriela Firea. „Arena Națională A RĂMAS FĂRĂ MENTENANȚĂ la acoperișul retractabil când Nicușor Dan a FALIMENTAT și închis Compania Municipală Tehnologia Informației, companie care asigura mentenanța preventivă și care a avut grijă ca acoperișul să funcționeze., a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Domnule primar care ați distrus Capitala, ce mai aveți de zis? Tot vorbe goale pe Internet?

Toate mecanismele defecte au fost înlocuite, iar achizițiile pot fi verificate pe SICAP, compania municipală lucrând permanent cu reprezentantul producătorului. Din documentele prezentate de către Gabriela Firea reiese că acoperișul NU ERA STRICAT în Decembrie 2020, când deja Nicușor Dan era primar general, drept dovadă că a putut fi închis la solicitarea organizatorilor meciului FCSB-UTA. „Dar a fost ținut închis patru zile la temperaturi scăzute, contrar indicațiilor producătorului, și s-a stricat când s-a încercat retragerea copertinei. Nimeni nu s-a opus atunci, niciun specialist din jurul lui Nicușor Dan! Defecțiunile provocate atunci sunt, de altfel, recunoscute și de reprezentantul producătorului, chemat să facă reparațiile. În anul 2020, Primăria Capitalei a încercat contractarea unor servicii suplimentare de mentenanță corectivă pentru acoperișul retractabil. Licitația a fost anulată pentru că singura ofertă primită a fost considerată neconformă. Domnule primar care ați distrus Capitala, ce mai aveți de zis? Tot vorbe goale pe Internet?”, este întrebarea venită din partea Gabrielei Firea.

Articolul precedentParis Hilton vine la Craiova, ca DJ pentru Festivalul IntenCity. Ce onorariu percepe
Articolul următorPreședintele ANAF s-a răzgândit în privința dascălilor care dau meditații: Nu am spus niciodată că fac controale la profesorii care dau meditații și nici nu am făcut controale la profesorii care fac meditații