Parcul Herăstrău (Foto Emanuel Ungureanu, facebook)

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu îl ironizează pe primarul general al Capitalei, după o excursie printr-un parc din București. Acesta a precizat că nu a  văzut nici șobolani, nici șerpi aleile parcului, așa cum se plâng cetățenii din Capitală, dintr-un singur motiv: era prea întuneric.

 „Dragă Nicușor Dan m-am plimbat ieri seară în Parcul Herăstrău. Locul acesta atât de iubit de bucureșteni arată la fel de rău ca în timpul mandatului catastrofal al doamnei Firea. Nu am văzut șobolani și șerpi pe aleile parcului, poate și din cauza faptului că în prea multe locuri din parc este beznă complet. Tinerii care se plimbă la ore târzii își luminează pașii la lumina telefoanelor”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, adăugând că aleile sunt praf și pulbere, pline de gropi, așa cum nu ar trebui să arate un parc de Capitală, cu iarbă uscată și spații verzi dezolante.

„Mă reîntorc la beznă. Cât poate fi de scump să schimbi niște becuri? Coșurile de gunoi și foarte mulți bănci sunt distruse. Aici sunt de vină oamenii necivilizați care tranzitează parcul, dar tu poți monta camere de supraveghere video”, se întreabă retoric deputatul aceluiași partid ca și cel al edilului general: USR PLUS.

Totodată acesta le-a recomandat atât lui Nicușor Dan, cât și primarului Sectorului 1, Clotilde Armand să „coboare din turnul de fildeș” și să stea de vorbă și cu cei care nu i-au ales, dar mai ales să remedieze problemele cu care se confruntă cetățenii. „Bucureștiul nu arată mai bine sub conducerea voastră, dimpotrivă. Noi am promis că vom fi altfel. Voi sunteți responsabili dacă Bucureștiul pică din nou pe mâna PSD. (…) Am promis că vom fi altfel. Și eu am promis că voi fi de 10 ori mai exigent cu ai mei când vom ajunge la guvernare, și cu mine. Normal, nu? Deja, plăcuțele suedeze sunt îndreptate spre noi”, a scris cel care se auto-caracterizează ca cel mai „anti-PSD dintre useriști”.

Firea, cu un ochi la Senat, cu celălalt la PMB: îl acuză pe Nicușor Dan că ar angaja oameni incompetenți la primărie

Articolul precedentTun financiar de sute de milioane de lei din gunoaiele clujenilor!
Articolul următorMafia pădurilor. Cum se laudă statul cu prinderea unor hoți de „ talie mică”