Firea, cu un ochi la Senat, cu celălalt la PMB: îl acuză pe Nicușor Dan că ar angaja oameni incompetenți la primărie

„Ce legitimitate mai are domnul Niculușcă să ocupe, prin detașare, postul de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea dacă nu a fost în stare să promoveze examenul?”, se întreabă fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea

Gabriela Firea / Foto: Facebook

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, pare să nu-și poată lua gândul de la primăria pe care a condus-o până în toamna anului trecut. Așadar, într-un nou mesaj postat pe pagina sa de socializare, Firea acuză că specialiștii aduși de „NIMICușor Dan”, ca să construiască ceea ce ar trebui să fie „noul București”, ar pica „pe capete” examenele pentru ocuparea fucțiilor publice. „Consilierii personali ai primarului general sunt disperați după putere, dar nu reușesc să obțină note de trecere la examene pentru ocuparea funcțiilor publice”, a mai scris Firea, în același mesaj.

Gabriela Firea amintește de „cel mai recent caz este al „specialistului” Edmond Niculușcă, pus de NIMICușor Dan să consolideze Bucureștiul”

„De fapt, a blocat totul cu interese personale. Și nu o spun eu, ci fosta lui colegă, trimisă să-l consilieze juridic. Niculușcă, teolog la bază, nu a reușit să promoveze examenul pentru funcția pe care o ocupă prin detașare din funcția de consilier personal”, a adăugat fostul primar general, actual senator PSD, întrebându-se ce s-a întâmplat cu meritocrația și transparența promisă.

„Sau lor nu li se aplică aceleași criterii?”

Gabriela Firea se mai întreabă, de asemenea, ce „legitimitate mai are domnul Niculușcă să ocupe, prin detașare, postul de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea dacă nu a fost în stare să promoveze examenul?”, sugerând că cel vizat nu ar cunoaște legile pe care ar trebui să le aplice, aferente funcției publice pe care o ocupă, în acest moment. „De fapt, Niculușcă îi calcă pe urme lui Dan”, este de părere Gabriela Firea.

„Consolidarea clădirilor cu risc seismic nu este o joacă! Acolo e nevoie de specialiști adevărați, cu studii în domeniul construcțiilor, cu experiență pe șantiere”, a conchis Gabriela Firea, pe Facebook.

Citește și: Incendii devastatoare în Italia, Grecia și Turcia. Autoritățile sunt depășite complet de situație

Articolul precedentIncendii devastatoare în Italia, Grecia și Turcia. Autoritățile sunt depășite complet de situație
Articolul următorImagine de concediu prezidențial: ”O oază de răcoare, în zilele călduroase”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.