Se întâmplă în România: Asfaltul turnat pe ploaie, pe un drum județean din Iași, luat pe roțile mașinilor de către șoferi (VIDEO)

Lucrările au fost subiect de dispute politice între liderii locali.

Dorel acționează din nou în România, de data aceasta în județul Iași. Un drum judeţean asfaltat pe timp de ploaie în județul din nordul Moldovei a dat naștere unor dispute politice între reprezentanții PSD și PNL. Astfel, liderul PSD Iași, senatorul Maricel Popa, a reclamat faptul că smoala s-a lipit de roţile maşinilor, în timp ce Consiliul Judeţean a transmis că Direcţia Judeţeană de Drumuri a dispus refacerea lucrărilor, potrivit g4media.ro.

Senatorul PSD Maricel Popa: Toate sunt făcute pe dos şi în bătaie de joc

Potrivit senatorului PSD Maricel Popa, drumul judeţean 248A, care face legătura între municipiul Iaşi și localitatea Bârnova, a fost asfaltat joi, în timp ce ploua, smoala lipindu-se pe roţile maşinilor. Șapte muncitori s-au grăbit să termine lucrarea care ar fi trebuit să ușureze circulația rutieră. Liderul PSD a acuzat că lucrările au fost făcute în în bătaie de joc, pe banii ieşenilor, lucru care trebuie oprit urgent.

„Nu înţeleg cum timp de două săptămâni, de când ne confruntăm cu lipsa completă a precipitaţiilor, nu a fost nicio lucrare de reparare a drumurilor judeţene şi tocmai ieri, când au apărut primele averse de ploaie, muncitorii au ieşit să toarne asfalt. Sunt lucruri care pur şi simplu frizează ridicolul. Dar, din păcate, este elementul esenţial care caracterizează această guvernare locală a penalului Costel Alexe. Toate sunt făcute pe dos şi în bătaie de joc. O bătaie de joc pe banii ieşenilor, care trebuie oprită urgent”, a afirmat Maricel Popa.

Liberalul Costel Alexe susține că s-a implicat în remedierea deficiențelor

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe, a reacționat la acuzațiile liderului PSD Iași, afirmând că Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi s-a sesizat încă de joi seară privitor la modul de executare a lucrărilor de reparaţii, fiind emis imediat un raport de neconformitate. Potrivit președintelui CJ, Costel Alexe, s-a dispus sistarea lucrărilor, îndepărtarea prin frezare a materialului aşternut neconform, curăţarea şi refacerea suprafeţelor respectând standardele de calitate.

„Astăzi, când condiţiile meteo sunt favorabile, a început deja lucrul pentru pregătirea suprafeţelor. Nu suntem nici orbi, nici surzi la problemele judeţului şi acţionăm de fiecare dată cu bună credinţă pentru a găsi soluţii în favoarea comunităţii şi din respect pentru banul public”, a transmis pe Facebook şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.

Slovenia recunoaște dreptul cuplurilor heterosexuale de a se căsători și de a adopta copii

Articolul precedentSlovenia recunoaște dreptul cuplurilor heterosexuale de a se căsători și de a adopta copii
Articolul următorPetre Daea: ”Seceta nu va afecta prețul alimentelor”