Captură video
Captură video

Mai mulți bucureșteni și-au făcut un obicei din a-și arunca gunoiul și resturile menajere pe domeniul public.

Este și exemplul unui bărbat din Sectorul 6 al Capitalei. Bucureșteanul a fost amendat de Poliția Locală cu suma de 10.000 de lei după ce a fost filmat, de mai multe ori, în timp ce descărca din portbagaj saci cu gunoi.

Filmările au fost făcute pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, scrie Radio Eco Natura.

Bucureșteanul are vârsta de 71 de ani și obișnuia să își abandoneze gunoiul în fața porții vecinilor

Inițial, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând din portbagajul mașinii mai mulți saci cu materiale plastice și de carton.

În altă zi, bărbatul a lăsat un fotoliu, exact în același loc.

Deși știu că există camere video fixe și mobile, locuitorii din Sectorul 6 continuă să arunce deșeuri pe domeniul public

După stabilirea identității, polițiștii locali i-au dat două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. De la începutul acestui an, în Sectorul 6 peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliția Locală Sector 6 în timp ce aruncau gunoaie de tot felul pe spațiul public, mai arată sursa citată.

În Sectorul 6 sunt montate 323 de camere video (255 fixe și 68 mobile). Amenzile pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public sunt cuprinse între 2.000 de lei și 5.000 de lei.

Articolul precedentChioșcurile cu ziare, flori şi suveniruri au putea să dispară din Brașov
Articolul următorLovitură pentru Ion Iliescu pregătită de către Guvernul României: retragerea certificatului de revoluționar
Jurnalist full-time / Pesimist part-time