Captură video
Captură video

Un pod s-a prăbușit în județul Neamț, în timp ce două mașini se aflau în tranzit.

Podul de peste Siret din localitatea nemțeană Luțca, a fost inaugurat cu mult fast, în urmă cu 6 luni de baronul PSD Ionel Arsene.

Unul dintre șoferi este rănit. Acesta a scos din vehicul de alți participanți la trafic

Conform ISU Neamț, șoferul camionului este rănit. În momentul de față, intervenția autorităților la fața locului este în desfășurare. Șoferul a fost scos din autocamion de către participanții la trafic. Primele informații arată că victima este bărbat de 56 de ani. În momentul de față, acesta primește îngrijiri medicale.

Pe perioada lucrărilor, aproape săptămânal, Ionel Arsene făcea vizite și ședințe foto pe șantier, afirmând ca este una cele mai mari și mai importante investiții făcute de CJ Neamț în județ”, relatează televiziunea nemțeană.

Podul din Neamț trecuse testul de greutate. Cu toate acestea, astăzi, în jurul orei 14:15, construcția s-a rupt

Ionel Arsene a făcut numeroase asigurări că podul este rezistent și nu va reperezenta, niciodată, un pericol.

Dragi nemțeni, vă garantez că zeci de ani, podul de la Luțca nu va mai reprezenta vreo problemă pentru participanții la trafic. Zilele trecute s-a făcut testul de rezistență pe pod. Avem garanția că rezistă unei greutăți de 340 de tone”, spunea Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, la acel moment.

Articolul precedentScandalul Eurovision continuă. TVR vrea să dea în judecată Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune
Articolul următorClotilde Armand, din nou în plin scandal administrativ. Consilierii locali din Sectorul 1 l-au chemat pe prefectul Toni Greblă, deoarece oamenii riscă să rămână fără apă caldă de la 1 iulie
Jurnalist full-time / Pesimist part-time