Liderul PSD Neamț, implicat în scandalul TAROM. „Nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea”, asigură Ionel Arsene

Scandalul concedierii directorului TAROM a ajuns la DNA, iar în jurul acestei măsuri sunt vehiculate și alte nume. Pe lângă cel al ministrului Răzvan Cuc, care ar fi decis că Mădălina Mezei nu mai este bună pentru post după ce aceasta a refuzat să oprească zborurile în ziua moțiunii, surse politice îl aduc în discuție și pe liderul PSD Neamț.

Potrivit Adevărul, Ionel Arsene ar fi cel care i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii. Deși Cuc ar fi încercat să ducă la îndeplinire ordinul, s-a lovit de refuzul şefei TAROM, pe care apoi a dat-o afară. Liderul de Neamț a ieșit însă imediat cu o dezmințire: nu e adevărat, totul este o poveste a opoziției! De la dumnealui din Neamț știe însă sigur că la TAROM era o problemă cu conducerea.

În urma alegațiilor apărute în ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsă de competență și neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică și din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opoziția care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de țară și nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce știe mai bine: să compromită cu acuzații false și să-și ia aliat o instituție care face dosare penale adversarilor politici”, a scris pe Facebook Ionel Arsene.