PSD îl trimite pe Klaus Iohannis să strângă gunoaiele din Sectorul 1

Mesajul social democraților a venit în urma publicării fotografiilor în care președintele Klaus Iohannis poate fi văzut strângând gunoi, în cadrul acțiunii anuale Let's do it Romania

Foto: Facebook Klaus Iohannis

Imediat după ce președintele Klaus Iohannis a publicat fotografii de la evenimentul anual Let’s do it Romania, PSD a reacționat de urgență, ironizându-l pe acesta și amintind de situația din Sectorul 1. „Nu era mai simplu ca domnul Iohannis să meargă la strâns gunoaie aici aproape, în Sectorul 1, în loc să bată atâta cale până la râul Argeș?”, au scris cei de la PSD, pe pagina oficială de Facebook a partidului.

PSD profită de ocazie și amintește de scandalul gunoaielor din Sectorul 1

„Unde mai pui că pentru asta putea să se urce pe bicicletă, nu era nevoie să tureze motoarele diesel ale coloanei oficiale pentru salvarea mediului”, au mai scris cei de la PSD, în finalul mesajului ironic adresat președintelui.

Social democrații s-au simțit „datori” să-l ironizeze pe președinte, de vreme ce scandalul gunoaielor din Sectorul 1 este departe de a se fi încheiat. Aceștia au publicat inclusiv o serie de fotografii cu mormanele de gunoi de pe străzile sectorului. Mai mult, PSD a anunțat că a început strângerea de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

La rândul ei, Armand acuză că PSD s-a afla în spatele „mafiei gunoaielor”, prin firmele agreate, dând ca exemplu Romprest, firmă cu care edilul se luptă pe Facebook încă de la începutul mandatului.

Între timp, cetățenii sectorului asistă neputincioși, făcând slalom printre gunoaie.

Cîțu mai câștigă un aliat. Tătaru, critici voalate la adresa lui Orban

În cursul zilei de astăzi, Klaus Iohannis scria că trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului și albia râului nu sunt gropi de gunoi. „Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător și putem să participăm activ la acțiuni de colectare a deșeurilor pentru a proteja natura. Este momentul pentru acțiuni decisive și din partea primarilor și autorităților locale”, a adăugat acesta pe Facebook, în încercarea de a trage un semnal de alarmă celor care neglijează curățenia naturii.

Articolul precedentArafat atrage atenția: valul patru poate veni oricând
Articolul următorNouă autospeciale de pompieri au intervenit, din nou, la EcoBurn Brazi. Încă mai sunt focare care ard mocnit!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.