Sursă foto: ISU Prahova

Echipajele ISU Prahova au fost nevoite să intervină, din nou,  la locul incendiului de la incineratorul de deșeuri periculoase al Ecoburn  din incinta Parcului Industrial Brazi. 

„Nouă mașini de stingere au acționat, din nou, pentru înlăturarea efectelor negative la incineratorul din Parcul Industrial Brazi. Timp de trei ore au refulat peste 1000 de tone de apă. Sunt mai multe focare care ard mocnit în canalele tehnologice”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Vă reamintim, că săptămâna trecută, un incendiu puternic a izbucnit la singurul incinerator de deșeuri periculoase din Prahova, situat în comuna prahoveană Brazi. Incendiul a fost lichidat după o intervenție de 35 de ore, dar de la acel moment, locul a fost inundat de mai multe ori, din cauza focarelor care încă ard mocnit. Cauza oficială a incendiului a reprezentat-o focul pus intenționat de un angajat, aflat în afara orelor de program, care s-a sinucis din cauza unor probleme personale.

EcoBurn Brazi aparține omului de afaceri Mihai Ștefănescu, iar firma a fost implicată, în trecut, în distrugerea deșeurilor periculoase de pe nava Flaminia. 

Articolul precedentPSD îl trimite pe Klaus Iohannis să strângă gunoaiele din Sectorul 1
Articolul următorLia Olguța Vasilescu, convinsă că românilor li se pregătește pensionarea la 70 ani
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...