Cîțu mai câștigă un aliat. Tătaru, critici voalate la adresa lui Orban

„Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor”

Ludovic Orban / Nelu Tătaru / Florin Cîțu / colaj

Potrivit unei noi postări pe contul său de socializare, fostul ministrul al Sănătății, Nelu Tătaru, îi oferă susținere totală actualului premier, Florin Cîțu, în ceea ce privește alegerile interne din PNL, pentru ocuparea funcției de președinte al partidului. Astfel, conform lui Tătaru, încă de când ales să fie medic și să treacă, deopotrivă, prin toate etapele profesionale, ar fi simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă. „Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică. Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale”, a scris Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru: „Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor”

Geoană are șanse mai mari la prezidențiale decât Ciolacu

În plus, Nelu Tătaru a mai spus că cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj, pentru că, în realitate, nu ar fi vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit. „Florin Cîțu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României”.

Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor. Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI! Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui. Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții”

Nelu Tătaru, pe Facebook

Articolul precedentGeoană are șanse mai mari la prezidențiale decât Ciolacu
Articolul următorArafat atrage atenția: valul patru poate veni oricând
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.