Se mai îndulcesc spiritele între PSD și Eugen Orlando Teodorovici, primul semnal fiind dat chiar de către liderul actual al social democraților.

Aseară, Marcel Ciolacu a afirmat că fostul ministru a făcut greșeli, însă a opinat că acesta ar putea avea un viitor în partid.

Afirmațiile lui Ciolacu au legătură cu procesul pe care Teodorovici l-a intentat PSD, și, chiar dacă a calificat acest demers ca fiind „inacceptabil”, a admis că au existat discuții în interiorul partidului pentru ca acesta să fie din nou parte din conducerea formațiunii politice.

Președintele Ciolacu a mai explicat că „Eugen e în continuare prietenul meu. Nu sunt într-un om ranchiunos”. Pe de altă parte, „Eugen” pare a fi într-un conflict deschis cu PSD și actuala conducere, iar la un moment dat chiar a exclus posibilitatea să revină la sentimente mai bune și să își reia activitatea politică.

Eugen a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem continua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea. Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, a spus Ciolacu la Kanal D, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentProiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat, pe ordinea de zi a Guvernului
Articolul următorPing-pong cu SIIJ. CCR spune din nou că funcționează constituțional, ministrul Justiției caută soluții pentru desființarea acesteia