Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Ieri, pe unele canale media a apărut informația conform căreia Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe PSD și pierzător în cursa pentru Senat, ar lasă în spate definitiv iubirea pentru social democrați pentru a-și face propria formațiune politică, alături de Viorica Dăncilă. Și, pentru că informația s-a tot rostogolit, Teodorovici ține să asigure că este doar un zvon, un „fake news”, mai exact.

Teodorovici explică pe Facebook că are alte preocupări în această perioadă și aparent nu mai e interesat de politica mare, însă a promis că, dacă va fi cazul să schimbe ceva, va anunța personal.

Un nou FAKE NEWS despre mine
Tocmai am aflat ce mai ”fac”, de la un post TV, cunoscut și recunoscut pentru Fake-News-uri grosolane (recte, iRealitatea TV) … Mai exact, că aș înființa un partid nou cu Viorica Dăncilă … Nimic mai fals‼️

Când voi reintra în vreun partid politic sau când voi înființa unul, vă asigur că veți afla prima oară, direct de la mine! Deocamdată, așa cum am mai spus, mă ocup de afaceri, în mediul privat.

Grav este că respectivul post TV m-a sunat să confirm știrea și le-am spus CLAR că nu e adevărată. Cu toate acestea, au dat-o pe post … Cum am aflat că au dat-o în bară (căci doar nu credeți că mă uitam la respectivul post)? Mi-a spus Victor Ponta că ar vrea să se înscrie și el în noul partid …
Măcar știu pe cine pot conta, întotdeauna
”, scrie Teodorovici.

Chiar cu toate aceste asigurări, în presă a fost „dezvăluită” identitatea noului partid, care s-ar numi PRM sd (social democrat).

Articolul precedentDiana Șoșoacă și liderii PAUR, amendați cu câte 15.000 de lei pentru protestul de luni
Articolul următorFranța intră în carantină de noapte și închide toate școlile