Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Captură video

Conform unui mesaj transmis în cursul zile de azi președintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu cere ajutorul Laurei Codruța Kovesi, susținând că Iohannis ”protejează mafia PNL-USR din Guvern”.

Spusele președintelui PSD vin în contextul în care Florin Cîțu a făcut anunțul conform căruia a dispus o investigație din partea Corpului său de Control pe modul de aplicare a Măsurii 3 – granturi de investiții pentru IMM-uri, subliniind că dorește că sumele să ajungă la firmele care au ”cea mai mare nevoie”.

Suspiciuni cu privire la aplicaţiile depuse

De asemenea, respectivul anunț a venit după o întâlnire cu ministrul Economiei, Claudiu Năsui. Năsui a subliniat faptul că această măsură nu îşi atinge scopul, întrucât din cei 27.736 de aplicanţi, 8.275 au aplicat pentru imobile.

Din punctul de vedere al liderului Partidului social Democrat, președintele ar proteja coaliția aflată la guvernare, coaliție privită de politician ca pe o mafie în fața căreia Klaus Iohannis nu ar avea nimic de spus și acționând ca un complice.

În data de 5 februarie, Ciolacu îi acuza atât pe Năsui, cât și pe Cîțu, afirmând că actualul Guvern nu este în stare să gestioneze programele pentru IMM-uri.

Fondurile europene revin în discuțiile politicianului, liderul PSD manifestându-și speranța că va interveni șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

Ați închis ochii blajin când PNL a #furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achizițiile de măști și ventilatoare de la UNIFARM.

Acum stați și vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii, pe care i-ați pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimțire și banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene NERAMBURSABILE destinate sprijinirii firmelor românești au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari!”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, a adăugat că miniștrii președintelui ar fi dat iama, după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii onești sunt în pragul falimentului.

Kovesi, ca soluție și profesor

Insistând pe tăcerea sau neimplicarea președintelui, Ciolacu a mai afirmat că inactivitatea nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze.

Unde vă veți ascunde atunci când accesul României la banii europeni va fi blocat din cauza hoției guvernamentale monumentale PNL-USR??!

PS: Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă învețe ce se întâmplă când banii europeni sunt furați fără jenă!”, a conclus Marcel Ciolacu.

Foto

Articolul precedentLiberalii și turismul electoral: la vot doar cu viză de flotant „cu vechime”
Articolul următorPrimarul Timișoarei, avertizare: „Ne mințim singuri și asta ne dă o impresie de falsă siguranță”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time