Captură video Știrile Pro Tv
Captură video Știrile Pro Tv

Orașul spaniol Sevilla se mândrește cu cel mai înalt brad de Crăciun din Europa.

Acesta a fost realizat, în totalitate, din beculeţe LED.

Pomul de Crăciun are 40 de metri înălțime și 14 metri, în diametru. ”Bradul” festiv a fost inaugurat  cu fast și poate fi admirat până pe data 5 ianuarie, în piaţa centrală a oraşului Sevilla.

În fiecare seară, uriaşul brad de Crăciun va fi pus în valoare cu un spectacol de lumini şi muzică, arată Știrile ProTv.

În România există un ”brad” de Crăciun împotriva COVID-19, realizat din doze de vaccin

Pomul festiv din țara noastră este relizat din 19.000 doze Pfizer și Moderna, toate folosite. Ascesta se află la Palatul Copiilor, este gata și este pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare.

Primul “brad” împotriva COVID-19! Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor! După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor. Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață”, a transmis pagina RO VACCINARE.

Reprezentanții au mai precizat că “bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție. Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!” se mai arată în mesaj.

Articolul precedentManagerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi: „Omicron ar putea fi începutul sfârşitului pandemiei”
Articolul următorFlorin Cîțu: „Aşteptăm noul proiect privind certificatul verde”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time