Orban nu exclude posibilitatea plecării din PNL

„Eu nu am trăit atâţia ani ca să mai accept încă o experienţă distrugătoare pentru România, cum a fost experienţa USL”, a punctat fostul lider PNL

Ludovic Orban (captură video)

Ludovic Orban, fostul lider PNL, nu exclude posibilitatea de a pleca, la un moment dat, din PNL, considerând că, în momentul de față, nu-și mai găsește locul printre cei care l-au votat pe Florin Cîțu, deloc puțini, de altfel. Invitat la RFI, Orban a vorbit despre mult discutata posibilă demisie a sa. Cu toate că nu a spus dacă va demisiona sau nu, nu a exclus această posibilitate, dând de înțeles că, dacă lucrurile nu se vor „însănătoși” în partid, plecarea va fi inevitabilă.

Ludovic Orban: „În momentul de faţă, pe mine mă interesează să găsim o soluţie pentru România, o soluţie de guvernare”

Mai mult, Ludovic Orban a ținut să reamintească că singura soluție pentru ca această criză politică să dispară din România este refacerea coaliție de guvernare, declarându-se un susținător al ideii în sne. Pe de altă parte, poziția USR este una clară: pentru ca această coaliție să se reîntregească Florin Cîțu trebuie să dispară din peisaj. „Dacă colegii mei vor persista în speranţa absurdă de a obţine voturile PSD-ului la învestirea unui Guvern minoritar, evident că există posibilitatea să ne despărţim. Eu nu am trăit atâţia ani ca să mai accept încă o experienţă distrugătoare pentru România, cum a fost experienţa USL”, a mai spus Ludovic Orban, menționând că nu știe dacă, în eventualitatea plecării sale, cei 41 de liberali care îl susțin vor face același lucru.

Citește și: Cristian Diaconescu se teme că interimatul guvernului ar putea să afecteze viitorul PNRR

Articolul precedentRomânia are nevoie de o lege anti-viol, care să protejeze copiii
Articolul următor6.000 de euro, pentru un trofeu ilegal. Tanczos dă derogarea și curg banii și gloanțele
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.