Tudose acuză USR PLUS de ipocrizie: „La mine, la Brăila, este prefect USR. Au ieșit de la guvernare?”

„Au în continuare secretarii de stat care fac toate tâmpeniile posibile prin Guvern, au prefecți, au șefii de agenții”, spune social democratul despre USR PLUS

Mihai Tudose / Sursa Foto: Facebook

Social democratul Mihai Tudose intervine în scandalul cu multe epidoade al perioadei de față. Acesta acuză USR PLUS de ipocrizie, de vreme ce, spune Tudose, partidul lui Dan Barna și-al lui Dacian Cioloș ar fi ieșit de la guvernare doar cu numele, întrucât în țară există încă membrii ai USR PLUS care ocupă funcții importante.

Mihai Tudose: „Eu întreb așa: când a fost moțiunea PSD împotriva Guvernului Grindeanu, PNL și USR a spus că nu se bagă că nu e treaba noastră

„Atunci ei aveau un plan cu Dragnea?”, a mai întrebat Mihai Tudose, afirmând, de asemenea, că în momentul de față ar fi un „concurs pentru desemnarea celui mai fraier din clasă”.

Mai mult, social democratul se îndoiește de intenția celor de la USR PLUS de a ieși de la guvernare. „Au în continuare secretarii de stat care fac toate tâmpeniile posibile prin Guvern, au prefecți, au șefii de agenții. La mine, la Brăila, este prefect USR. Au ieșit de la guvernare? Au ieșit cele șase persoane din desene animate și au aplaudat că au plecat. Toată țara aplaudă că pleacă, dar să plece de tot. Despre asta este vorba”, a mai spus Mihai Tudose.

Comentariul acestuia vine după ce PSD a fost acuzat că ar face „blat” cu PNL și ar pune piedici „pe sub masă” moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. PSD neagă zvonurile. Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu susține că nu va forma niciodată un guvern alături de social democrați.

Citește și: Pete Buttigieg, primul ministru declarat gay al SUA, a devenit tată

Articolul precedentNelu Iordache a fost condamnat definitiv la 11 ani și 9 luni de închisoare cu executare, pedeapsă aproape dublă față de prima decizie a instanței
Articolul următorSectorul 1, „văduvit” nu numai de curățenie, ci și de Poliția Locală
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.