Sectorul 1, „văduvit” nu numai de curățenie, ci și de Poliția Locală

Sectorul gunoaielor și, în curând, a fărădelegilor, cel mai probabil

Foto: preluare National.ro

Cetățenii care încă sperau că în Sectorul 1, cel mai mare și mai cunoscut al Capitalei, se vor remedia lucrurile, primesc încă o veste proastă. Ca și cum nu era destul faptul că sectorul zace de luni bune în gunoaie, acum nici siguranța publică nu mai e atât de… sigură, întrucât Poliția Locală a anunțat că este nevoită să-și suspende temporar activitatea.

„Stimati cetateni! Din cauze medicale, respectiv infectarea cu virusul Sars cov 2 a unei parti a angajatilor din cadrul Serviciului Dispecerat, ne vedem nevoiti sa suspendam pentru o perioada limitata de timp activitatea Serviciului Dispecerat”, au scris reprezentanții Poliției Locale din Sectorul 1, pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Cu alte cuvinte, în mod oficial, orice cetățean va avea o problemă care poate fi rezolvată numai de Poliția Locală, poate să renunțe la idee, încât nu se poate.

Evenimentul a fost observat și comentat inclusiv de fostul edil al Sectorului 1, Dan Tudorache. „S-a închis la nonstop. Atât s-a putut! Mai exact, nu s-a putut asigura permanența unuia dintre cele mai importante servicii din poliția locală. Pentru că… pe Madamarmand nu o interesează. Le doresc însănătoșire grabnică celor afectați și le urez multă sănătate colegilor lor!”, a scris acesta pe Facebook, alăturat unei capturi de ecran a anuțului Poliției Locale.

Sectorul 1, „văduvit” inclusiv de Poliția Locală
Foto Facebook Dan Tudorache

Citește și: Cătălin Drulă și-a numit un apropiat la conducerea CS Rapid

Articolul precedentTudose acuză USR PLUS de ipocrizie: „La mine, la Brăila, este prefect USR. Au ieșit de la guvernare?”
Articolul următorKlaus Iohannis a semnat decretele privind revocarea miniștrilor USR PLUS