Foto: Facebook

În luna februarie a acestui an, fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie raporta o spargere la vila sa din Snagov. Potrivit declarațiilor acestuia, hoții i-ar fi sustras din locuință un tablou de 100.000 euro semnat de pictorul Gheorghe Pătrașcu, niște ceasuri scumpe și o serie de bijuterii. Jaful s-ar fi produs în timp ce Vanghelie, împreună cu soția Oana Mizil ar fi plecat de acasă.

Ghinionul se ține scai de Marian Vanghelie: tabloul furat, recuperat și pierdut din nou

Pe la jumătatea lunii aprilie, hoții au fost prinși, iar singurul bun recuperat a fost chiar tabloul „Cap de Copil” de Gheorghe Pătrașcu.

La scurt timp, informația s-a scurs în presă, iar din presă direct la DNA, instituție care l-a trimis pe Marian Vanghelie în judecată pentru dare și luare de mită. Prejudiciul total a fost de 295.207.000 lei. La momentul respectiv, DNA a încercat să pună sechestru pe o serie de bunuri aparținând lui Vanghelie, însă acesta a declarat că nu îi aparțin, așadar nu pot face obiectul sechestrului.

Vanghelie își schimbă partidul, dar naravul ba! Pomeni electorale ca în vremurile „bune”!

Poliția Ilfov a pus sechestru pe tabloul „Cap de Copil”

Și pentru că minciuna are, într-adevăr, picioare scurte, în urma declarațiilor lui Vanghelie cu privire la tabloul semnat de Gheorghe Pătrașcu, a ieșit la iveală faptul că acesta îi aparține de fapt, așadar Poliția Ilfov n-a stat prea mult pe gânduri și i-a pus, numaidecât, sechestru pe acesta.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPonta se dă exemplu pozitiv când e vorba de demisie
Articolul următorDaea rămâne același admirator înflăcărat al oilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.