Victor Ponta se arată îngrijorat de deciziile și comunicarea guvernului vizavi de începerea anului școlar, în condițiile în care nu se știe ceva sigur nici acum, înainte cu o săptămână înainte de data anunțată. Ponta îl critică pe actualul premier Ludovic Orban și îi impită faptul că nu este interesat de soarta elevilor, ci doar de scorul electoral și. Pe departe, Ponta scrie că ar vrea ca Orban să îi urmeze exemplul și să demisioneze din funcția de prim ministru.

Guvernul Orban se ocupă doar de Alegeri/ de școli și sănătate nu îi interesează – și pasează mereu la alții deciziile! Am fost Prim Ministru 4 ani/ mi-am asumat toate deciziile grele/ mi-am asumat și răspunderea morală pentru un accident tragic (la Clubul “Colectiv” unde Guvernul nu avea nicio atribuție legală).

Sistemul public de educație (ca și Sistemul de Sănătate) – sarcina și responsabilitatea Guvernului!!! Punct!

Din acest motiv pot să afirm cu toată tăria și convingerea că este profund greșit (și imoral) ca Guvernul României să arunce toată responsabilitatea și pregătirile pentru începerea școlilor pe umerii primarilor și ai directorilor de școală!

Avem nevoie de un Guvern care să guverneze/ nu de un Guvern care se preocupă exclusiv de Alegeri și interese de Partid/ și care NU se ocupă de școală și sănătate!”, atrage atenția Ponta.

Articolul precedent„Mentalitatea” primarului din Brebu: sate abandonate cu explicația „nu vă fac, că nu mă votați!” și bani tocați pe înfrățirea cu Las Vegas
Articolul următorMinciuna are picioare scurte. Tabloul „Cap de Copil”, deținut de Marian Vanghelie, pus sub sechestru