Irina Tănase îl transformă pe Dragnea în vedetă de Instagram

Ca orice tânără de vârsta ei, Irina Tănase iubește să-și facă selfie și să le publice pe Instagram

Foto: Instagram Irina Tănase

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, radiază de fericire – și la propriu, dar și la figurat. Nu știm încă dacă din pricina filtrelor de pe Instagram sau datorită eliberării lui Dragnea, însă. Cert e că femeia pare mai mulțumită de viață ca oricând. Firește, potrivit propriilor relatări, fericirea acesteia este rezultatul direct al prezenței jumătății sale.

Irina Tănase, pe Instagram: „Am încercat să fac o poză mai instagramabilă, dar nu-mi iese”

În fotografie, Irina Tănase poate fi văzută alături de Liviu Dragnea, în mașină. În timp ce Irina își face selfie de zor, Dragnea pare extrem de concentrat la drum, aflându-se la volan. Lipit de fotografie, Irina Tănase spune că ar fi încercat să facă o fotografie demnă de a fi publicată pe Instagram, însă că acest lucru nu i-ar fi ieșit. În ciuda nereușitei, fotografia a fost, totuși, publicată.

Între timp, Irina pare să se fi răzgândit, așa că a șters fotografia, dându-și, probabil, seama că primul instinct a fost cel corect.

Irina Tănase îl transformă pe Dragnea în vedetă de Instagram
Foto: Instagram

Liviu Dragnea a fost eliberat din penitenciar în data de 15 iulie 2021, după ce a ispășit doi ani și două luni de închisoare la Penitenciarul Rahova. Decizia de eliberare a fost dată de judecătorii de la Tribunalul din Giurgiu, unde Dragnea și-a strămutat procesul în speranța că, de data aceasta, soarta i se va schimba – lucru care, de altfel, s-a și întâmplat. „Există în România magistrați care respectă legea și magistrați curajoși care nu cedează la presiuni”, spunea Codrin Ștefănescu, în ziua eliberării.

Citește și: Germania cere teste negative chiar și pentru vaccinați

Articolul precedentGermania cere teste negative chiar și pentru vaccinați
Articolul următorTone de peturi şi deşeuri, în Barajul Pucioasa
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.