Sindicatul Europol, reacție acidă după ce Nicușor Dan a încălcat legea: Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!

Primarul general al Capitalei a traversat neregulamentar strada, î.n timp ce o ținea pe fata lui în brațe

 Primarul Nicușor Dan a fost surprins trecând neregulamentar strada cu fiica lui în brațe, în București, incident care a fost semnalat de către Sindicatul Europol, potrivit antena3.ro. Reprezentanții sindicatului au publicat marți seară o înregistrare video pe pagina de Facebook, în care se poate vedea cum primarul Nicușor Dan traversează strada printr-un loc nepermis, în timp ce o ducea în brațe pe fetița lui, printre mașinile care circulau pe șosea.

Cum a încălcat Nicușor Dan legea

Din filmare se observă că primarul general al Capitalei vorbea și la telefon, în timp ce își ține fetița de mână. La un moment dat, Nicușor Dan se oprește la marginea trotuarului, își ia fetița în brațe și trece strada printre mașini. El aleargă cu fata în brațe, probabil atunci când  traversează cu ea înapoi. Incidentul în care a fost implicat Nicușor Dan a avut loc sâmbătă, în zona Orășelul Copiilor, Brâncoveanu – Sectorul 4, unde riscul producerii unor accidente este foarte mare.

Reacția Sindicatului Europol

Înainte de a traversa șoseaua, primarul Nicușor Dan și fiica în vârstă de șase ani s-au strecurat printr-un gard rupt.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, este mesajul transmis de Sindicatul Europol pe Facebook.

Primarul din Sectorul 6, sarcastic către Clotilde Armand: „Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”

Articolul precedentPrimarul din Sectorul 6, sarcastic către Clotilde Armand: „Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”
Articolul următorRazie de amploare la distribuitorii de heroină din București și Ilfov