Sursă foto: Poliția Română
Sursă foto: Poliția Română

O razie de amploare are loc astăzi, vizați fiind distribuitorii de heroină din București și Ilfov.

În momentul de față, DIICOT verifică 11 locuințe în care stau traficanți de droguri, iar 15 persoane vor fi audiate.

Potrivit unui comunicat distribuit de reprezentanții Poliției Române pe contul de Facebook, cele 11 percheziții domiciliare sunt în curs de desfășurare.

Acțiunile au în vedere destructurarea unui grup infracțional organizat, format din 15 persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuția de heroină în Capitală.

Alte 9 percheziții se desfășoară în municipiul Brăila, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, printre care și heroină

Până la acest moment, știm sigur că 3 persoane nu vor dormi acasă diseară. Sunt reținute, pentru 24 de ore. Față de alte 2 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Române, pe contul de Facebook.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și al luptătorilor din cadrul B.S.I.J. ”Vlad Țepeș”

La data de 8 iunie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog efectuează 11 percheziții domiciliare în municipiul București și județul Ilfov, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, constând în distribuirea de heroină consumatorilor din Municipiul București”, a transmis, miercuri, DIICOT.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, mai arată sursa citată.

Articolul precedentSindicatul Europol, reacție acidă după ce Nicușor Dan a încălcat legea: Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!
Articolul următorActiviștii Greenpeace au protestat în fața platformei de exploatare a gazelor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time