Clotilde Armand, plângere împotriva Oanei Lovin, fostă videochatistă, actuală jurnalistă și protestatară

Auzind ce i-a pregătit Clotilde Armand, Oana Lovin a declarat că nu se simte, câtuși de puțin, amenințată, întrucât dreptatea ar fi de partea ei

Clotilde Armand / Oana Lovin / colaj

În cursul zilei de astăzi, imediat după întâlnirea cu Prefectul Capitalei, Alin Stoica, Clotilde Armand a dat fuga la secția de poliție pentru a depune o serie de plângeri împotriva celor pe care primarul Sectorului 1 îi acuză că ar fi hărțuit-o. Printre cei acuzați de hărțuire se află inclusiv Oana Lovin, cunoscută publicului larg pentru multele proteste anti-mască la care a participat. Ulterior, presa a dezvăluit faptul că Lovin și-ar fi câștigat banii de buzunar din videochat. În prezent, femeia a urcat o treaptă-două pe scara socială, angajându-se la Metropola TV, pe post de prezentatoare tv într-o emisiune difuzată noaptea târziu.

Clotilde Armand ar fi reclamat, printre altele, inclusiv depozitarea gunoaielor pe treptele primăriei, însă și în imediata vecinătate a locuinței sale

În urma scandalului gunoaielor din Sectorul 1, cel care a paralizat sectorul, transformându-l într-un rai ai gândacilor și al șobolanilor, o serie de „figuri publice” de la noi din țară au decis că cea mai bună soluție pentru a-i da primarului încăpățânat o lecție este să aducă saci de gunoi pe scările primăriei, însă și acasă la Armand. Printre cei care au ales o astfel de abordare s-a numărat inclusiv Oana Lovin, actuală prezentatoare la Metropola TV.

În urma acestui protest neobișnuit, primarul Sectorului 1 a depus o plângere la poliție.

Reacția Oanei Lovin: „A mai depus o plângere că am șantajat-o, fără să spună cum, acum zice că am amenințat-o”

Potrivit spuselor Oanei Lovin, Clotilde Armand ar fi, în acest moment, deranjată că atât ea, cât și Codruța Cerva ar fi scos în evidență „tot ce face ea la Sectorul 1”, a spus aceasta, adăugând că „autoritățile se prind la mintea ei și verifică aceste plângeri inepte. Eu nici nu am fost în București, nu știu despre ce vorbește în aceste spețe. Singura amenințare este a ei, pentru că a umplut de gunoaie Sectorul 1”, a continuat Oana Lovin, la România TV, insistând că dreptatea ar fi de partea ei și că nu se simte intimidată de astfel de lucru. „Eu cred că acele cauciucuri au fost mâncate de șobolanii care sunt în tot sectorul”.

Alin Stoica, la aceeași masă cu Armand și Romprest

Articolul precedentPSD anunță, în mod oficial, depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
Articolul următorCristian Ghinea, vizat de o moțiune simplă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.