Alin Stoica, la aceeași masă cu Armand și Romprest

„Ambele părţi declară că sunt de acord să facă eforturi comune pentru a menţine serviciile funcţionale”, a spus astăzi Prefectul Capitalei, Alin Stoica, cu privire la scandalul gunoaielor din Sectorul 1

Foto: preluare EVZ

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că are de gând să intervină în scandalul gunoaielor din Sectorul 1, astfel că a chemat cele două părți la aceeași masă, cu scopul de a se ajunge la un consens.

Alin Stoica speră să rezolve scandalul gunoaielor din Sectorul 1

PSD nu se lasă: va ataca la CCR amânarea creșterii alocațiilor

„Ambele părţi declară că sunt de acord să facă eforturi comune pentru a menţine serviciile funcţionale”, a spus Alin Stoica, în cursul zilei de astăzi. Întâlnirea a avut loc astăzi și s-a ținut la Instituția Prefectului, la aceasta participând reprezentanți ai Primăriei Sectorului 1, cât și ai firmei de salubrizare, Romprest, cu care primarul Clotilde Armand se află în conflict direct încă de la preluarea mandatului în Sectorul 1.

Mai mult, Alin Stoica a ținut să precizeze că încă nu există o decizie în ceea ce privește cererea primarului Armand, de instituire a stării de alertă în Sectorul 1, pe fondul crizei gunoaielor, însă că, atunci când situația o va cere, se va pronunța.

„Serviciile publice de salubritate trebuie asigurate în mod constant. Prestatorul nu poate opri asigurarea serviciilor. Oprirea acestor servicii şi oprirea colectării nu poate să ducă decât la concluzia că într-adevăr serviciile de salubritate, de utilitate publică intră în colaps, ceea ce ar determina necesitatea unei măsuri rapide”, a mai spus Alin Stoica.

În plus, conform șefului Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, în următoarea perioadă vor fi intensificate controalele atât la firmele de salubrizare, cât și la primăriile de sector.

Articolul precedentAmendă de 100.000 de lei pentru Rafinăria Vega din Ploiești de la Garda de Mediu
Articolul următorEurodeputatul Negrescu: „Guvernarea de dreapta a politizat planul propunând o agendă de austeritate cu înghețări de pensii și salarii”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.