Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Astăzi, 8 mai 2023, echipele RAJA sunt în plin proces de intervenție pentru a remedia avaria survenită pe conducta de distribuție cu un diametru de 600 mm, situată pe strada T4 din Mamaia Sat.

În urma acestor lucrări, furnizarea apei potabile către consumatorii din Mamaia Sat și Mamaia Nord va fi întreruptă în intervalul orar 07.30 – 19.30.

Biroul de Comunicare al societății din Constanța transmite scuze către abonați pentru disconfortul creat și asigură că echipele de intervenție se află în teren și depun toate eforturile pentru a remedia avaria și a repune în funcțiune furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil

Reamintim că RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Utilizatorii pot apela numărul unic 0241 924 pentru a transmite indexul contorului de apă potabilă, a primi informații utile și a semnala eventuale avarii.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic care va ghida utilizatorii în efectuarea acestor acțiuni și le va oferi mesaje preînregistrate despre disfuncționalitățile posibile în furnizarea apei potabile, posibilitatea de a semnala avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central, precum și informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentIon Iliescu, despre democrație: „O construcție nu doar civică sau socială, ci și instituțională”
Articolul următorReprezentant al unei firme din Spania, judecat în România pentru fraudarea fondurilor europene
Jurnalist full-time / Pesimist part-time