Șoșoacă o amenință pe Gorghiu: „voi depune plângere penală”

Considerând că a dat dovadă de etică și comportament ireproșabil, fiica rătăcitoare a lui Claudiu Târziu și a lui George Simion i-a amenințat pe liberali și a promis că va apela la săli de judecată, dacă va fi nevoie

Invitate amândouă să vorbească într-o emisiune tv, Diana Șoșoacă și Alina Gorghiu au ținut-o în contre și, așa cum era de așteptat, nu au reușit nici măcar pentru o secundă să cadă la pace. Auzind de acuzațiile care i se aduc, Șoșoacă a sărit direct la armele pe care le cunoaște cel mai bine și a amenințat că va depune plângere penală atât împotriva Alinei Gorghiu, cât și împotriva întregului PNL.

Diana Șoșoacă amenință cu „forurile internaționale”

Fiind ferm convinsă că „niciodată nu a greșit cu nimic”, Șoșoacă i-a transmis Alinei Gorghiu că nu are de gând să stea cu mâinile în sân, cât liberalii încearcă să o „penalizeze” pentru comportamentul lipsit de etică de care a dat dovadă, în ultima perioadă.

PAUR va depune un proiect de lege privind „alerta”

„O anunţ pe doamna Gorghiu că voi depune plângere penală împotriva ei şi a PNL, inclusiv la forurile internaţionale, pentru că niciodată nu o să vedeţi la mine un astfel de discurs de care sunt acuzată. Faptul că am invocat neconstituţionalitarea şi nelegalitatea dispoziţiilor care sunt puse în practică de către jandarmerie, poliţie, spitale şi aşa mai departe este una, dar să mă acuzi pe mine de xenofobie, homofobie, trebuie să şi demonstrezi. Eu consider că absolut niciodată nu am greşit cu nimic, cel puţin din punct de vedere juridic”, a subliniat Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

Alina Gorghiu se aștepta

Parlamentarul liberal, Alina Gorghiu nu s-a arătat mirată de atitudinea Dianei Șișoacă, afirmând că „nu se aştepta la altă reacţie din partea doamnei Şoşoacă decât să ne ameninţe că ne dă în judecată”. „Îi reamintesc însă că fişa oricărui senator presupune că acesta face legi, iar doamna Şoşoacă nu excelează la acest capitol. Excelează, în schimb, la invective, la plângeri penale şi foloseşte excesiv cuvântul ‘popor’. Respectul faţă de popor ar trebui dovedit şi în plenul Senatului, unde nepurtarea măştii, jignirile constante ne obligă la acest demers”.

Articolul precedentTudorel Toader, ca fost judecător constituțional, subliniază că voința CCR e literă de lege: nicio condamnare fără motivare!
Articolul următorTeodorovici se reinventează și se bagă în sectorul agricol
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.