Sursa: Facebook

Disensiunile dintre liberalii din Sectorul 1 al Capitalei și primarul Clotilde Armand au ajuns astăzi într-o nouă fază, respectiv la o cerere de demisie.

Momentan, liberalii îi solicită celei care conduce din fotoliul de primar Sectorul 1 să scape de un „protejat”.

Sub titlul „oamenii protejați de Clotilde Armand”, PNL Sector 1 a postat pe Facebook un comunicat, anunțat ca fiind un prim episod, semn că liberalii din sectorul primăriței sunt destul de supărați pe aceasta. Până la o continuare, comunicatul face referire la „Dragoș Constantin, mâna dreaptă a primarului Armand”, care a fost „prins conducând mașina primăriei fără permis”.

Licențiat în Arte Plastice și expert în postările lui Clotilde Armand pe Facebook, sfătuitor de prim rang al primăriței și de multe ori decident în Primăria Sectorului 1, Dragoș Constantin este consilierul personal al doamnei Armand.
Plătit din bani publici.

Cum a preluat mandatul de primar, Clotilde Armand l-a numit în Consiliul de Administrație de la CET Grivița, că doar pictura și producerea de agent termic au la bază aceeași știință: nepotismul.
După ce a văzut că la CET nu e “combinație” ci doar de muncă, Clotilde Armand l-a mutat în Consiliul de Administrație la Compania de Investiții a Sectorului 1, unde s-a “ocupat” în numele primăriței de dublarea pierderilor înregistrate de Companie și angajarea a peste 40 de oameni noi.

Toate contractele de reparații ale școlilor (mai mult stricate decât reparate) și proiectarea fără contract semnat au fost tot “teme” ale mandatului lui Dragoș Constantin la Compania de Investiții.
Ah, să nu uităm…Dragoș este și el manager de proiect și ia vreo 4.000 de lei majorare salarială. Cum să nu aibă doamna primar grijă de el?

Din păcate pentru Clotilde Armand și al ei drag Dragoș Constantin, acesta a fost eliberat din funcție de îndată de noul acționariat al companiei când liderul consilierilor locali PNL Dinu Gheorghe a constatat incompatibilitatea profesională.

Consilierii Locali au sesizat în ședințe de nenumărate ori folosirea mașinilor primăriei de angajații aduși de Armand în scop personal, dar Poliția Locală și Clotilde Armand au ignorat cererile Consiliului Local ca mașinile să fie folosite exclusiv în interes de serviciu cum prevede legea.
A mai rămas un singur lucru de spus: DEMISIA!
”, se precizează în comunicat.

„Războiul” din Sectorul 1 nu ar fi ceva nou. Deși în septembrie 2020 a câștigat primăria candidând din partea USR, dar și cu sprijinul PNL, de ceva vreme liberalii se întrec în a-și cere scuze pentru că au susținut-o.

Articolul precedentTomac, despre Consiliul JAI: „Se va discuta despre Spaţiul Schengen. Nu se discută despre accesul nostru”
Articolul următorCîțu îi cere demisia lui Ciolacu