Sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu ( captură video)

Ex-liderul PNL Florin Cîțu s-a arătat nemulțumit de anumite afirmații făcute de președintele PSD, Marcel Cilacu, până într-acolo încât să scrie pe Facebook că acesta din urmă „ar trebui să plece imediat”.

Dacă în momentul în care și-a înaintat demisia din ultima funcție deținută – cea de președinte al Senatului, la cererea conducerii partidului, Cîțu opina tot „răul” i se trage de la faptul că a avut păreri neprincipiale vizavi de PSD, partid pe care „l-am supărat”, se pare că nu și-a schimbat prea mult perspectiva.

Astăzi, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a opinat că „vina” pentru majorarea cu 40% a polițelor RCA „este posibil să fie un faliment anunțat”, Cîțu s-a sesizat și cere lămuriri. Nu doar lămuriri, ci și demisia lui Ciolacu, fără a specifica totuși de unde ar trebui să demisioneze acesta.

Marcel Ciolacu ar trebui să plece imediat.

Șeful PSD-iștilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un „faliment anunțat” pe piața asigurărilor din România.

Dacă are informații nu poate să-i lase pe români să cumpere polițe de asigurare la o companie despre care el știe că intră în faliment.

Astfel de declarații, din partea unui oficial cu acces la informații confidențiale, erau urmate imediat de o DEMISIE în orice țară civilizată.”, consideră Florin Cîțu, neuitând ca, exact ca în vremurile sale bune, să adauge la postare și câteva haștaguri.

Articolul precedentClotilde Armand, un nou scandal: PNL Sector 1 îi cere să își demită „mâna dreaptă”
Articolul următorDirectorul Romarm, demis din funcția de conducere după acuzațiile aduse de DNA