Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a precizat că a revenit cu forțe proaspete pentru noul an și va continua modernizarea sectorului pe care îl conduce.

„Am revenit… Mai împovărat cu un an, mai tânăr în suflet, același… EU, Piedone”, a scris edilul.

Mai mult, primarul Sectorului 5 e convins că alături de echipa sa, tânără și plină cu viziune, va duce la bun sfârșit proiectele ce vor începe în 2022, precizând că „nu calendarul decide anul.”

Cristian Popescu Piedone: „Sunt fericit cu voi, sunt fericit printre voi”

Am întors calendarul spre fila cea nouă! I-am zâmbit! Și-am făcut plecăciune. Fără frac, fără joben, fără gânduri. Convins că NU calendarul decide anul. Convins că destinul nu-mi e hărăzit printre filele sale. Convins că EU SUNT EU. Convins că doar Dumnezeu Atotștiitorul îmi cunoaște și clipa și pasul și gândul și clopotul! Sunt fericit cu VOI, sunt fericit printre VOI! Împreună suntem POVESTEA! Și continuăm să facem imposibilul… posibil!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Edilul are în plan pentru anul acesta să construiască trei parcări supraterane, cu o capacitate de aproximativ 700 de locuri, un parc de agrement cu o suprafața de 48 de hectare și să reabiliteze termic 100 de blocuri.

Cristian Popescu Piedone a precizat că parcul va avea câteva terenuri de sport, o zonă de relaxare cu spații verzi, foișoare și grădini suspendate. Mai mult, copiii se vor putea bucura de locuri de joacă cu echipament multifuncțional și aparate de fitness urban, o zonă de echitație și un „Castel al groazei.”

„Cu toate greutățile, cu toate datoriile, cu un sector extrem de dificil, extrem de uitat și lăsat în urmă de peste 25 de ani, cu o echipă tânără pe care o am alături, vreau să lăsăm în urma noastră ceva. Vreau să știți că, în anul 2022, doar la capitolul Investiții avem peste 400 milioane de lei și trebuie să știți că taxele și impozitele locale sunt întoarse la dumneavoastră într-un trai mai bun”, a declarat primarul Sectorului 5 în urmă cu câteva zile.

Mai mult, Cristian Popescu Piedone a reamintit tuturor cetățenilor din sector că nu îi va dezamăgi niciodată și va fi alături de ei și anul acesta.

Primarul Cristian Popescu Piedone continuă transformarea Sectorului 5

Articolul precedentSindicatul Europol, despre verificarea măștilor: „Polițiștii pot aprecia dacă oamenii au sau nu stil”
Articolul următorCanada vrea să introducă vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.