Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Polițiștii din Brăila au făcut o verificare de rutină, depistând, cu ajutorul aparatului Drug Test, că șoferul unui autobuz consumase substanțe interzise.

Potrivit declarațiilor oferite de oamenii legii și citate de publicația Obiectiv Vocea Brăilei, șoferul în cauză se afla în trafic.

Șoferul de autobuz a fost testat de polițiști în timp ce se afla pe strada Eremia Grigorescu din Brăila

Autoritățile au precizat pentru sursa citată că rezultatul a fost pozitiv. În egală măsură, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brăila au explicat că incidentul a avut loc ieri, 6 octombrie.

Bărbatul are vârsta de 51 de ani, este șofer de mult timp și a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Bărbatul a consumat substanțe psihoactive și i se vor recolta mostre biologice

Autoritățile au adăugat că pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal.

Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Brăila.

Publicația Obiectiv Vocea Brăilei a menționat că șoferul va rămâne fără contract de muncă, dacă se va dovedi că a consumat droguri.

Articolul precedentNapolitane cu salmonella retrase din toate magazinele Lidl
Articolul următorPrefectul Bucureștiului a premiat cele mai dinamice și performante firme din Capitală
Jurnalist full-time / Pesimist part-time