Foto: Facebook
Foto: Facebook

Un incident care a avut loc într-un autobuz a fost făcut public de o femeie din Galați.

Martora a povestit că ieri, 27 septembrie, la prânz, în jurul orei 13, în autobuzul care circulă pe traseul 17 în Galați, a urcat individul din imagine.

Bărbatul a molestat fizic și verbal două eleve de liceu

Potrivit textului distribuit pe contul de Facebook, elevele au ripostat cu întrebarea ”E frumos ce faci?”.

Acest fapt a atras atenția călătorilor.

Înainte de a coborî în stația de la IREG – Siderurgistilor, am considerat firesc, uman și civic, să intervin! De teamă ca șoferul să nu închidă ușile și să îl ducă la secția de poliție, tânărul ”înflăcărat” a coborât după mine și m-a întrebat răstit de ce mă bag!”, a povestit femeia.

O femeie din Galați nu rămâne indiferentă în momentul în care elevele sunt agresate în autobuz: ”A încercat să mă intimideze, începând să țipe agresiv. Cu mine și-a găsit nașul!”

Eu nu mă tem de moarte, iar indivizi ca el nu mă intimidează! E adevărat că în astfel de situații cu impact emoțional puternic, nu am cuvintele la mine…dar nu mă tem. Din contră, prind atât de mult curaj”, a adăugat gălățeanca.

Bărbatul în cauză a fost fotografiat cu scopul de a fi identificat de Poliție.

Mai jos sunt pozele pe care am reușit să i le fac agresorului sexual la ora 13 și 16 minute când am coborât din autobuz!”, a transmis martora.

Articolul precedentTransportatorii autorizați din România cer extinderea controalelor la firmele care au „șoferi parteneri”: „Noi am atras atenția, dar nici măcar nu am fost luați în serios”
Articolul următorSistemul educațional din Japonia îi formează pe copii ca fiind ”Cetățeni ai lumii”, nu doar ai Japoniei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time