PSD a găsit descrierea perfectă pentru Florin Cîțu: „cadavru politic”

1 miliard de lei dați de Cîțu, pe ultima sută de metri, primăriilor și consiliilor județene stârnește nemulțumirea social democraților

datele, PSD, Partidul Social Democrat
PSD Foto: Facebook

Ștefan Radu Oprea, purtător de cuvânt în cadrul PSD, l-a criticat vehement pe prim-ministrul demis prin moțiune de cenzură, Florin Cîțu. De altfel, o acuzație asemănătoare a fost lansată inclusiv de președintele social democraților, Marcel Ciolacu. PSD este de părere că ultima acțiune a premierului, de a aloca peste un miliard de lei către primării și consilii locale intră la categoria: ultima zvâcnire a unui „cadavru politic”.

Purtătorul de cuvânt PSD: „Cîţule, penal ai fost, penal ai rămas!”

În mod deloc surprinzător, reprezentații PSD se declară supărați din pricina faptului că HG-ul în cauză ar aloca mult mai mulți bani primăriilor conduse de PNL, decât celor conduse de primari social democrați. „Cîţu şi Vlăşceanu au plătit aseară preţul pentru votul primarilor PNL la Congresul care i-a ales în funcţii înalte. Fapta penală este acum consumată. Cercul însă se va închide cu plângerile penale pe care PSD le va face celor care au condamnat mai mult de jumătate din comunităţile locale ale României la frig şi întuneric”, a scris Ştefan Radu Oprea, pe Facebook

PSD subliniază, astfel, că nevoile cetățenilor sunt aceleași peste tot, indiferent de culoarea politică a primarului sau a președintelui de consiliu județean ales.

Citește și: Deputatul Budăi, constatări fără soluții: „Vinovați pentru criza actuală sunt președintele României, PNL și USR”

Reamintim că Executivul a alocat, ieri, mai mult de 1 miliard de lei, din Fondul de Rezervă, pentru primării și consilii județene. O parte din această sumă va acoperi costurile referitoarele la serviciile de asistenţă socială sau de protecţie a copiilor.

„Nevoile cetăţenilor sunt aceleaşi, de aceea nedreptatea este imensă. O vom ataca în contencios administrativ. Cîţu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic, indiferent de eforturile de neînţeles ale preşedintelui Iohannis de a-l resuscita”, a mai spus Ștefan Radu Oprea, pe Facebook.

Articolul precedentProvocare: Raluca Turcan ar trebui să trăiască din salariul minim, de 1.524 lei
Articolul următorKlaus Iohannis a anunțat când vor avea loc consultările cu partidele parlamentare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.