Marius Budăi, ministrul Muncii

Fost ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale pentru un an în Guvernul PSD, deputatul Marius Constantin Budăi a ținut să sublinieze că România nu se află de ieri, de azi în criză, criză clamată de altfel și de președintele țării, ci totul a avut un parcurs așteptat cumva.

Ca o explicație, deputatul social democrat atrage atenția că situația în care se află țara este strict în sarcina președintelui Klaus Iohannis și a „guvernului său” PNL, cu sprijinul necondiționat oferit până în septembrie de USR PLUS.

Acum, după căderea Guvernului Cîțu, este greu de previzionat ce se va întâmpla, însă Budăi știe cu siguranță că PSD nu va fi niciun moment de acord cu o nouă reînvestire a președintelui PNL în funcția de prim-ministru, pe care l-a caracterizat drept „cel mai arogant premier al României”.

Domnul președinte este autorul și moral și fizic al acestei crize, exact din decembrie 2020, când a vrut neapărat guvernul lui. (…).

Îl aud pe colegul de la PNL că oricine altcineva este vinovat de starea României de la această oră, dar nu PNL. Eu, cu tărie vă spun, că vinovați pentru criza actuală sunt președintele României, PNL și USR, pentru că s-au certat pe funcții și pe supărări interne, nicidecum pe programe, pe cum să scoatem românii din sărăcie.

Domnul președinte trebuie să știe foarte clar că dacă merge cu Cîțu înainte, noi nu vom avea sub nicio formă o susținere pentru Cîțu”, a avertizat deputatul Budăi la Antena 3.

Articolul precedentPonta, acces de sinceritate: „România este țara unde nu există limită la impostură!”
Articolul următorCiolacu s-a decis. Va face plângere penală pentru abuz în serviciu