Victor Ponta, fost șef al Guvernului în urmă cu ani buni, până la dezastrul de la Clubul Colectiv, nu vede cu ochi buni o posibilă revenire a lui Ludovic Orban în funcția de premier. Ba chiar este convins că, într-o asemenea ipoteză, „cu Orban și USR înapoi la Guvern o să plângem după Cîțu

Ieri, Orban a scris pe Facebook că, personal, vede o ieșire din criză, însă nu a spus în clar că el va fi salvatorul, pentru „refacerea coaliției de guvernare în jurul Partidului Național Liberal, împreună cu USR-PLUS, UDMR și grupul minorităților naționale”.

Însă în spațiul public a apărut o scrisoare semnată de către 41 de parlamentari PNL prin care se cere instalarea lui Ludovic Orban ca șef al noului guvern ce urmează să fie format după consultările cu partidele politice, ceea ce ar putea fi un moment prielnic pentru fostul președinte al liberalilor. Și, în acest context, Ponta avertizează că Orban este la fel de nociv, punctând asupra câtorva aspecte din mandatul trecut al acestuia.

Ludovic Orban se oferă să ne “salveze” din nou! De parcă este cineva atât de idiot încât să fi uitat deja penibilul, stupiditatea, incompetența, minciunile și hoțiile din mandatul lui de Premier încheiat (din fericire) în Decembrie 2020!

După ce ai nenorocit Țara, ai fost dat jos prin moțiune de cenzură și te-au zburat din funcție chiar și cei din PNL – să ai tupeu să vrei iar “la ciolan” trebuie să te cheme Ludovic Orban!! Dar România este țara unde nu există limită la impostură!

După Noiembrie 2015, sub “îndrumarea” directă a Președintelui Iohannis și a celor care l-au servit (cel mai obedient și ridicol dintre toți fiind, fără îndoială, chiar Ludovic Orban) – România a mers din rău în mai rău!

Acum mulți ne întrebăm dacă se poate mai rău decât cu Florin Cîțu – și avem, din păcate, și raspunsul = se poate! Cu Orban și USR înapoi la Guvern o să plângem după Cîțu!
Dumnezeu să ne păzească – că cei plătiți (și votați de mulți dintre români) sigur nu fac asta!
”, avertizează Victor Ponta.

Articolul precedentCriza politică dăunează, sau nu, intenției de vot
Articolul următorDeputatul Budăi, constatări fără soluții: „Vinovați pentru criza actuală sunt președintele României, PNL și USR”